Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký slasher, každý dialog vám trhá uši a klišé střídá ještě větší klišé,i přesto ale dokáže slušně zabavit,díky zajímavému zabijákovi a jeho originálnímu ,,vyndavači´´ vnitřností :D Arnold potřeboval před lety kouzlenej tiket,jednomu trošku vyšinutému zabijákovi pro změnu stačí kouzelný film. Škoda odbytého konce,přihodit pořádnou bytku a deset minut vysvětlování...přihodil bych třetí hvězdičku.Nejvíc zabíjel golem Stan Ellsworth a jeho hláška ,,nemůžu uvěřit že se snažim upoutat pozornost policie´´ :D 49%. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ako režijný debut to Messittovi celkom vyšlo a dokonca naškriabal aj pol scenára. Myšlienka jeho prvého snímku je síce pomerne zaujímavá, no o hereckých výkonoch sa to tvrdiť, bohužiaľ, neodvážim. Motajúcim sa ochotníkom som neuveril ani slovo, do deja ma nevtiahli ani na minútu a o strachu či mrazení sa hovoriť nedá, zvlášť po tom, ako sa mi podarilo pred Midnight Movie preškúliť vydarený Para entrar a vivir. Možno absencia z nadšenia týmto filmom pramení zo skutočnosti, že nie som starožitník a béčkovým filmom zo sedemdesiatich rokov nefandím. Kto áno, nech si pridá hviezdu. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Půlnoční film má pěkný začátek. CITÁT - Ó můj Bože........... Poté následují úvodní titulky. Nejen, že jsou velice povedené, ale mají i perfektní hudební doprovod, který má na triku Penka Kouneva.Po úvodním masakru se děj přenáší o pět let dopředu. V jednom malém kině se bude promítat snímek The dark beneath režiséra Teda Radforda, který má na svědomí ten úvodní masakr. CITÁT - Kultovní film nepřitahuje davy, proto se mu říká kultovní......... Sledujeme tu dvě linie příběhu. Osudy lidí ve filmu na plátně se prolínají z osudy lidí ve filmu, kteří koukají v kině na film - není to moc složité ? Ne. Film v kině je natočen černobíle a to nám dává jakousi rozlišovací stopu. Osud lidí v kině začne vstupovat do děje ve filmu na plátně. Povedené. CITÁT - Cítím strach......... Napínavý, krvavý snímek, který jsem hltal od začátku až do samého The End. Ve filmu je slyšet Vs the Earth, Stevena Marka, Cicera Yarda nebo Underbelly. Závěrečné titulky jsou zajímavě zešikmené a prolíná do nich ještě děj filmu druhého. Na konci je pak ještě něco pro zasmání. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Originální, napínavý, krvavý a zábavný slasher s výraznou příchutí kvalitní béčkovosti, jaký už tu dlouho nebyl. Opravdu jsem byl tímto filmem moc příjemně překvapený. Zvlášť podle současného hodnocení na IMDb (3.6) jsem očekával cokoliv nepěkného, ale dostalo se mi víc než solidní podívané, na níž evidentně pracovali hororoví fanoušci (a jim je také určena). Potěší pěkná zabití (obzvlášť vražda "dva jednou ranou" :-D ), různorodost charakterů a především, uvážíme-li podmínky, jejich racionální chování. U týhle vyvražďovačky vám odpadnou ty otázky "Proč nezkusili tohle? Proč neudělali tamto?", protože postavy se tentokrát drtivou většinu chytrých nápadů zrealizovat skutečně pokusí. Dalším plusem je povedený záporák. Tenhle vrahoun by se s trochou péče mohl stát poměrně oblíbenou hororovou ikonou (má na to dostatečně pěkný vzhled, typickou chůzi a zajímavý původ), zvlášť pokud by se v druhém díle, ke kterému si tenhle film nenuceně (!!!) nechává otevřená zadní vrátka, dokázal pořádně utrhnou ze řetězu ... tedy ehm ... vylízt z plátna. Jak je vidět, začínající režisér Jack Messitt mě svým debutem vyloženě potěšil, a já budu vyhlížet jeho další projekty. ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Nápaditý slasher s docela děsivě vypadajícím záporákem a logicky chovajícími se charaktery. Navíc pár opravdu mimořádně podařených killů. Na film jsem narazil ůplně náhodou a velmi mě překvapil, protože jsem očekával nějaký nekoukatelný trash. Takže pro mě velmi příjemné překvapení, od kterého bych, možná i očekával pokračování, jinak mi nezbývá než film vřele doporučit. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno