Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

demented 

všechny recenze uživatele

Podobne ako Hatchet, ani na MM nie je ani za mak originálny (hoci ako vidím, ostatní tvrdia niečo iné) a vyjadruje poctu svojim početným predchodcom, z ktorých hojne čerpá (vrah predstavuje len jednu osobnostnú stránku Tommyho Hewitta a tá maska sa v rôznych variáciach už v pár filmoch objavila. No a ten vrták? - to snáď nemyslíte vážne :) ). To ale nič nemení na fakte, že je to pocta podarená a veľmi zábavná. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy o "vraždících filmech" mají pro mě jakési kouzlo. Tenhle není vůbec špatný, má své velmi silné stránky. Jeho největší chybou vlastně je, že se zase nějak extra moc nesnaží být dobrý. První půlka je hodně v pohodě, ve druhé to začne povážlivě slábnout. Ale ten černobílý film The Dark Beneath je dobrej, ujetej, ale dobrej (chtěl bych ho vidět celý!!!!), vrah má taky koule. Ono je to hrozně jednoduché, ale slashery vlastně jiné ani nebývají :-). Trochu jsem si zavzpomínal na Démoni :-) ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

No, absolutně se ztotožňuji s nízkým hodnocením na imdb, jelikož tohle ty pravé koule nemělo. Všehovšudy dvě zábavné vraždy, ukrutně nesympatické postavy a do toho jakýsi nadpřirozený dublovaný děj plátno-realita-plátno, který se mi dost příčil.. Těsně po zkončení projekce mně napadl obligátorní odstřel, ale za roztomilý vrtáček a dvě působivé vraždy přihodím alespoň 4/10. Už teď vím, že mě dvojka lákat nebude. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Originální, napínavý, krvavý a zábavný slasher s výraznou příchutí kvalitní béčkovosti, jaký už tu dlouho nebyl. Opravdu jsem byl tímto filmem moc příjemně překvapený. Zvlášť podle současného hodnocení na IMDb (3.6) jsem očekával cokoliv nepěkného, ale dostalo se mi víc než solidní podívané, na níž evidentně pracovali hororoví fanoušci (a jim je také určena). Potěší pěkná zabití (obzvlášť vražda "dva jednou ranou" :-D ), různorodost charakterů a především, uvážíme-li podmínky, jejich racionální chování. U týhle vyvražďovačky vám odpadnou ty otázky "Proč nezkusili tohle? Proč neudělali tamto?", protože postavy se tentokrát drtivou většinu chytrých nápadů zrealizovat skutečně pokusí. Dalším plusem je povedený záporák. Tenhle vrahoun by se s trochou péče mohl stát poměrně oblíbenou hororovou ikonou (má na to dostatečně pěkný vzhled, typickou chůzi a zajímavý původ), zvlášť pokud by se v druhém díle, ke kterému si tenhle film nenuceně (!!!) nechává otevřená zadní vrátka, dokázal pořádně utrhnou ze řetězu ... tedy ehm ... vylízt z plátna. Jak je vidět, začínající režisér Jack Messitt mě svým debutem vyloženě potěšil, a já budu vyhlížet jeho další projekty. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Midnigh movie mě tak trochu po kladných ohlasech zklamal. ZAčátek je výborný a vypadá to na super masakr, s poměrně originálním vrahem, a jeho super zbraní. Ale to je asi tak všechno co MM mohl nabídnout. Film má poměrně originální zápletku, ale prostě nedokáže víc zaujmout. Zbraň se za chvíli okouká a ani vraždy nejsou pak už nějak přesvědčivé. Dále tu máme postavy který jsou fakt děsně nezajímavé, a vy přesně víte v jakém okamžiku zemřou. A taky na film na který všichni šly, vypadal všelijak jen ne jak ze 60 let, takhle filmy rozhodně nevypadaly. Nu což film jsem si poměrně užil, ale kvůli nespočetném množství klišé a blbostí nemůžu dát víc jak 50%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama