Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem hnus fialovej ! Nechápu, co je na této reality tak zajímavého a co na tom má člověk ještě obdivovat. Hm, výmluvy a řeči typu neměl jsem čas, vždyť vy tady člověče shnijete, tolik bakterií, podívejte, neberu na zřetel. Uklízet se musí pravidelně! Protagonisté pořadu (dvě baby ve věku) by nemuseli točit v hemerice, stačilo by zavítat k nám. Kolik podobných případů už jsme v tv viděli a to v daleko horších případech, dokonce celý dům je kolikrát zasypán různými odpadky od různých podivínů, bordel je prostě všude, stačí si jen vybrat vhodné lidi, kteří celou tuto show včetně toho ansámblu zacálují, ještě se blbě zviditelní a úklidová firma je v balíku. Zbytečný pořad, jsem jen zvědav, kdy se udělá něco podobného po česku a uvádět to bude třeba Podlaha či jiná celebritka, jak je zvykem. P.S.: Navštivte ty lidi za čtyři roky a uvidíte, takoví se jen těžko změní:-( ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Proč hodnotit špatně, když je to celý o tom, že dvě uklizečky procházejí anglické domácnosti a objevují klenoty co si nashromáždily anglická prasata za měsíce a měsíce neuklízení.Dneska jsem viděl díl, kde si ženská nechávala ve svým domě srát kočku na koberec a neuklízela to prostě to tam nechala a žila si v tom! SICK! ()

Reklama

Kaferano 

všechny recenze uživatele

NE. Takhle jsem odpovídala, než jsem poznala tenhle pořad. Po zhlédnutí většiny dílů odpovím ANO. Moje domácnost je křišťálová, voňavá a útulná. Přesto, že mám doma několik druhů pavouků a jedno mraveniště, tak tu nehostím ani vši, ani blechy a potkany. Geometrickou řadu množících mikrobů pečlivě redukuju kachnou a práškem na vany. Je ale pravda, že tento pořad měl vliv na můj přístup k uklízení. Jednak mi zvedl sebevědomí a druhak mě nakopl k nekompromisnímu vyhazování krámů, které nepoužívám. Také jsem použila recept na projasnění dřevěného nábytku. Jako doplnění na toto téma mohu doporučit knihu Zbavte se nepořádku. Má podobný efekt. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, o čem "Máte doma uklizeno?" vlastně je?!? O lidech, kteří se nedají nazvat ničím jiným než prasaty a ještě se tím de facto chlubí? O dvou nesympatičkých ženách, které se (krom toho, že jsou to pracantky od pohledu) úplně rozzáří, když mohou tato prasata ponižovat před kamerou? Nevím, ale na tohle je škoda času i peněž. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Reality show, na kterou nikdy nezapomenu. Občas je dobré si uvědomit, že člověk nemusí být fanatik ve stylu Marie Kondo a žije v pohodě. A že skutečný bordel vypadá úplně jinak. Velmi praktické je uvědomit si, že jsou minimálně dva druhy problémů, které mohou způsobit totální kolaps domácnosti. Nekonečné hromadění, které lze provozovat jako čistý sklad, ale bydlení to není. A pak je samostatnou kategorií zasvinění bytu odpadem. Důvody pro rezignaci mohou být různé, ale u nás žádná televizní pohotovost nejezdí, takže se snažte nepřekročit hranici a budete v pohodě. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama