Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem hnus fialovej ! Nechápu, co je na této reality tak zajímavého a co na tom má člověk ještě obdivovat. Hm, výmluvy a řeči typu neměl jsem čas, vždyť vy tady člověče shnijete, tolik bakterií, podívejte, neberu na zřetel. Uklízet se musí pravidelně! Protagonisté pořadu (dvě baby ve věku) by nemuseli točit v hemerice, stačilo by zavítat k nám. Kolik podobných případů už jsme v tv viděli a to v daleko horších případech, dokonce celý dům je kolikrát zasypán různými odpadky od různých podivínů, bordel je prostě všude, stačí si jen vybrat vhodné lidi, kteří celou tuto show včetně toho ansámblu zacálují, ještě se blbě zviditelní a úklidová firma je v balíku. Zbytečný pořad, jsem jen zvědav, kdy se udělá něco podobného po česku a uvádět to bude třeba Podlaha či jiná celebritka, jak je zvykem. P.S.: Navštivte ty lidi za čtyři roky a uvidíte, takoví se jen těžko změní:-( ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Nedobrovolně shlédnuto několik dílů. Čím vším se ještě budou lidi chlubit před kamerami? Fekáliemi? No, to už takový rozdíl nebude, vzhledem k detailům podělaných záchodových mis čištěných kartáčkem na zuby či plesnivým humusem pokrytých kuchyní v této reality show. A stejně tak na závěr budou vykřikovat, jak se jim změnil život k lepšímu. V tomto případě to není kvůli novému obýváku, ale proto, že je někdo donutil uklidit si kvartýr a teď je (tipuji tak měsíc, ale kéž bych se mýlil) smějí navštěvovat vnoučata. No budiž, proti gustu... Zajímavé snad ještě je, že se mezi zoufale línými, nepořádnými a nesoudnými lidmi s byty zanesenými svinstvem evidentně nevyskytují jen senilní starci, narkomani a bezdomovci (případně jejich kombinace), jak jsem se domníval, ale poměrně mladí lidé, pracující, někdy i s koníčky. Závěr: lehce poučné, dost nechutné a těžce trapné. Jako dokument bych to uvítal, jako zábavu nikoli. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, o čem "Máte doma uklizeno?" vlastně je?!? O lidech, kteří se nedají nazvat ničím jiným než prasaty a ještě se tím de facto chlubí? O dvou nesympatičkých ženách, které se (krom toho, že jsou to pracantky od pohledu) úplně rozzáří, když mohou tato prasata ponižovat před kamerou? Nevím, ale na tohle je škoda času i peněž. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

To, že někteří Britové jsou dobytek můžu směle potvrdit (coby očitý svědek), i když nechci házet všechny do stejného (odpadkového) pytle, nicméně asi potřebovali točit show o takových, kteří potřebují zamést nejen před vlastním prahem. Některé záběry jsou pro silnější žaludky, hnus. Celkem zbytečný seriál, kterému by stačilo pár dílů, nechápu tu sledovanost v GB. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Proč hodnotit špatně, když je to celý o tom, že dvě uklizečky procházejí anglické domácnosti a objevují klenoty co si nashromáždily anglická prasata za měsíce a měsíce neuklízení.Dneska jsem viděl díl, kde si ženská nechávala ve svým domě srát kočku na koberec a neuklízela to prostě to tam nechala a žila si v tom! SICK! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama