Reklama

Reklama

Magie v ulicích

(pořad)
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2008, 2x17 min

Účinkují:

Robert Fox

Obsahy(1)

Moderní iluzionista Robert Fox vyráží do brněnských ulic, aby nic netušící chodce zatáhl do svých neuvěřitelných kouzel a iluzí. Jeho originální experimenty se odehrávají bez střihu, bez domluvených diváků, bez černého pozadí a na nejrůznějších místech běžného života. Kromě náhodných kolemjdoucích Robert překvapí také stavební dělníky a další profese, podíváme se i do čtvrtě obývané především Romy. Nečekejte cylindr a kouzelnickou hůlku - Robert Fox využívá předměty každodenní potřeby získané od oslovených chodců či dokonce jejich osobní myšlenky. Magie v ulicích nechce jen zachytit Roberta Foxe a jeho originální kouzla, ale i jedinečné reakce lidí, tep ulice a atmosféru obyčejného života potkávajícího se s magií. To vše s jediným cílem - dokázat, že magie může být všude kolem nás - a můžete na ni narazit třeba cestou z práce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem 2,5* šoupnout nahoru s klidným svědomím za povětšinou nádherně idiotské reakce přihlížejících a fakt, že ten chlapec je asi vážně docela šikovný - ale paxem koukla do zdejší galerie... uff, no nemalé sebezapření. ()

Kivis 

všechny recenze uživatele

Když jsem tohohle kluka uviděl na obrazovce poprvé, byl pro mě jako zjevení. Že řadu věcí přebírá ze zahraničí, na tom nevidím nic špatného. Po těch Kožíšcích a spol. přinesl do české magie trochu (nebo spíš trochu dost:o)) šťávy a svěžího vzduchu. Pořad sám o sobě ideální vzhledem k době vysílání (silvestrovský večer). Robert se stal jedním z mých tří nejoblíbenějších mladých umělců. Pokud vás taky zaujal a chcete se o něm dozvědět něco víc, doporučuji rozhovor, v kterém se dozvíte, jak nechal ve druhé třídě zmizet učitelku tady, vystoupení v Uvolněte se zde a můj nejoblíbenější trik tu (2. díl, čas 6:10) ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Beru to tak, Jaro Slávik sice nemá kouzelníky rád, ale jsem si jistý, že nad některými triky by taky čučel s otevřenou hubou. Pamatuji si, že tohle byla právě ta doba, kdy byl Robert Fox hodně populární. Zajímavé, že vzhledem ke své šikovnosti nedostal více prostoru v televizi. Zvláště v době, kdy kouzla na obrazovkách frčela a podobné show byly stále populárnější. Kdyby nic jiného, triky jsou působivé, nápadité a reakce lidí dodává atmosféru. Protože tvořit triky na pódiu, když si vše v zákulisí připravíte je jedna věc, ale dělat to na ulici bez černé plenty a mnoha pomůcek je věc další. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem nevěřící Tomáš rád bych potkal Roberta Foxe v ulicích, aby mě předvedl, že to není vše smluvené. V Tv to vypadá dobře, ale někdy mám pocit, že je vše sehrané. Např. odstranění dálniční známky prý z NÁHODNĚ vybraného auta nevěřím, ať to předvede z mého :-) , jelikož vím, jak to dělá. Přesto ho uznávám a těším se na další silvestrovskou show. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama