Reklama

Reklama

Řecké mýty

(seriál)
  • USA Greek Mythology For Students
všechny plakáty

Obsahy(1)

Řecké mýty jsou animovanou sérií pro děti, která jim představí zábavným a pohádkovým způsobem příběhy bohů, bohyň, hrdinů a příšer ze světově známé řecké mytologie. Tato série je držitelem ceny USA´s Telly Adwars a je nejen skvělým dobrodružstvím, ale i perfektním představením do řecké literatury. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Divné zpracování, depresivní hudba z které je vám na nic (na to opravdu pozor!) Ale i tak nikdo nedokázal tou hroznou animací odebrat to že ty báje jsou tak krásné!:-)))) (Ehm myslím tedy v originále tady se to spíš nedovedlo.) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno cokoliv, co jsme vlastnili na DVD, znamenalo jasného adepta na opakovatelné přehrávání u prázdninových obědů, a tak jsem se díky jednomu dárku z trafiky už jako hodně malý leccos přiučil o řecké mytologii. A dost možná můžu zrovna tomuto seriálu vděčit za celoživotně zvýšený zájem o historii. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Původně jsem myslel, že se na to půjde i seriózně podívat, abych to třeba pustil dětem a ty se něco dozvěděli. Ale je to uděláno takovým nestravitelným způsobem, že nemůžu dát více než dvě hvězdy. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Nemá to zrovna animáciu ako nejaká novodobá rozprávka od Pixaru, ale má to výnimočné príbehy, ktoré sú vďaka svojím spracovaním veľmi podarené. Ja som to mal celkom rád. Videl som to celé. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Nojo no udělali to američani pro děti...tak co od toho čekat. K tomu otřesná animace a také vstupy elegána v šedém saku, který to "moudře" komentuje a má propojovat jednotlivé báje. Na druhou stranu v příbězích je vše podstatné a je to jasně a dobře podané. ()

Tobago 

všechny recenze uživatele

I když dospělý divák může mít určité výhrady k výtvarnému zpracování příběhů, které není na úrovni pohádek Walta Disneyho, tak jako způsob prvního seznámení malých dětí s řeckou mytologií jsou báje vhodným začátkem. Vyprávění jednotlivých příběhů je srozumitelné, děj je předkládán přímo a bez zbytečných brutalit, takže ze sledování mají zážitek i děti předškolní, které si báje ještě nemohou přečíst. Jako didaktické dílko seriál určitě splnil svůj účel. ()

throwaway 

všechny recenze uživatele

Fakt mi vysvětlete jak tomuhle může někdo dát pět hvězd. Animace je strašná, a to ještě ani nemluvím o "dabingu". Ten čtyřhlasý hnus si nezaslouží nazývat se dabingem. Jediné co tenhle seriál zachraňuje od odpadu je ta chytlavá závěrečná hudba, ta se aspoň trochu povedla, jinak to vychází na půl hvězdy. ()

722018954 

všechny recenze uživatele

Dávám všech 5 pohromadě za to jak to vypadá trapně legračně ta animace, za tu držkatou holku která vysmívala bohům a za celkový nápad udělat pohádku o mýtech. Opravdu jsem se tak nenasmál často. ()

Reklama

Reklama