Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (185)

Happens 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli to byl záměr, že chvílemi mi snímek připomínal studentský film na festivalu Amatérské kamery. Možná jo. Ale ten děje, který se zamotal sám do sebe a do věčného boje dobra a zla. Dobrých snů a těch špatných. A ještě do toho dáme jednoho workoholica, co je otec dcery se znovuobjeveným rodičovským citem, aby to jakože bylo patetický. Tak jo. Tak ne. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

...raz, dva, tři čtyři.... zpočátku mi vadily zmateně stříhané bojové scény, ale... Pak přišel kontrast obou světů... Byl jsem podmaněn skvělou hudbou, protože... raz, dva, tři čtyři.... byla dokonalá, stejně jako obraz tvořila úžasnou vyjmečnou atmosféru, tahle neskutečně komplexní a vyspělá "pohádka" si mne podmanila... raz, dva, tři čtyři..... A že tam některé souboje jsou nepřehledné a další "chyby"? To je mi jedno, poetičnost filmu je.... raz, dva, tři, čtyři ...... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Niekomu tento snímok sadne, niekomu nie. Mne sadol. Všetky tri žánre sú tu pekne vyvážené, pričom spolu tvoria pekný, melodramatický príbeh, ku koncu trochu emotívne ladený. Forma natočenia je taká zvláštna, miestami trochu poetická, snová, akoby z iného sveta, preto chápem tie rozporuplné hodnotenia, nie každému vyhovuje niečo také. Výborná hudba všetko ešte umocňuje. Dejová linka je tak trochu zamotaná, prekvapivý záver núti človeka premýšľať, hlavne čo sa týka okolností bytia postavy INK. Ja som spokojný, u mňa nadpriemer. 75/100 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film začíná famózně....tik tak a z chlapa je vrak...při této scéně jsem se doopravdy leknul. Ze začátku jsem byl strašně zmatený, nevědomost a docela deprimující hudební doprovod byl jen úvod zmatku. První souboj " dobra a zla " to jen okořenil. Zmatená kamera a divné střihy tomu moc nepomohli. Raz, dva, tři, čtyři....Scéna z názvem : "Někdo musí zastavit proud" byla moc a moc povedená a efektní.... CITÁT - Všichni jsme součást písně a já jen slyším hudbu. Na konci jsem i uronil slzu, ale asi to byl záměr scénáře. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi vadil šíleně klipovitý střih (nejen) u akčních scén spolu se zastavovačkami a jinými podivnostmi, ale ty se tak nějak samy vsákly a čím víc se film blížil k tomu, o čem opravdu je, tím víc mě do sebe vtahoval. A nakonec skončil jako něco, o čem si myslím, že je možná jeden z nejlepších filmů, co jsem za poslední roky viděl. Takovou věc si musím nechat projít hlavou, než se film uleží, ale každopádně to je myslím zpracováním jedinečné, atmosférou geniální a vyzněním přinejmenším podnětné v umím si představit že pro někoho klišoidním směru, ovšem podle mě se tenhle motiv nikdy nemůže ohrát. Protože je aktuální a skutečný. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • O distribuci filmu neprojevilo zájem žádné větší studio. Proto byla společnost Double Edge Films donucena sama se postarat o nasazení filmu do nezávislých kin, na DVD a o online distribuci. Na internetu se stal Ink hitem a během týdnu si ho stáhlo několik set tisíc uživatelů, což vyústilo v obrovský zájem o film nejen na internetu, ale také zvýšilo jeho prodej na DVD a Blu-ray. (s.e.p.p)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 250 tisíc amerických dolarů.
    (Martrix)

Reklama

Reklama