Reklama

Reklama

Nahá jsi krásná

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009, 45 min

Obsahy(1)

Nová show TV Prima (nejen) pro něžné pohlaví má za úkol dodat ženám větší chuť do života a přesvědčit je, aby se měly raději a vnímaly se jako inteligentní a krásné. S moderátorem a špičkovým kadeřníkem v jedné osobě - Liborem Šulou, to zcela jistě nebude těžké. (hippyman)

Recenze (84)

heyda 

všechny recenze uživatele

Libor Šula je sympaťák. Někdy mu říkám Šulák :-D...tohle je sice typický pořad pro ženský, ale hold u nás doma se musí dělat kompromisy a já se na to několikrát díval a docela jsem se bavil. Ten chlap prostě rozumí ženským problémům a snaží se jim pozvednout sebevědomí. Do značné míry to je podle mě i tím, že je homosexuál. A nemyslím to špatně. Prostě vidí do ženského myšlení a jejich komplexů. Takže za Šuláka 2 hvězdičky. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Jak si tak pročítám komentáře, někteří tento pořad hodí do odpadu kvůli tomu, že se snaží „ošklivým ženám namluvit, že jsou sexy“, ovšem když kdysi kousek zhlédla já, vadilo mi právě to, že se tu ženu snažili změnit tím, že jí bez svolení vyházeli oblečení ze šatníku, oblékli do oděvu dle jejich výběru a nalíčili ji, i když jí to nebylo příjemné. Vůbec neprokazovali respekt a úctu k osobnosti dámy. ()

Reklama

Broda84 

všechny recenze uživatele

Možná mě ostatní zfaulujou, ale mě se ten pořad docelka líbí. Je fakt, že mi stačilo vidět dva tři díly, protože je to furt dokola, ale bylo vidět, že ten pořad těm slečnám pomáhá (pokuď ste si nevšimli většina těch slečen byly fakt hubený a hezký holky). Neříkám, že jim ten pořad změnil život o 180°, ale může být dobrým impulzem pro ty ženy, jak se začít dívat na sebe jinak. A narozdíl od novy je necpou hned pod kudlu (plastický chirurg). Nebudu to odsuzovat jen proto, že to vysílá komerční televize, ne vše co je komerční je špatné. P.S. Fascinuje mě, jak někteří to hážou do odpadu a očividně to ani neviděli. Dělat rychlí soudy je fakt snadný, hlavně že ste cool s čt2 :-) P.S.2 Taky mi přijde uchylný, že furt na ně hrabe, ale těm holkám to nevadí, tak co? ()

Pejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy si říkám, že už nemůžou přijít s něčím horším, ale oni mě pokaždé přechčijou... Paní XY se bojí zkoušet si v kabinkách spodní prádlo. Mno tak jí moderátor ošmatá kozy, řekne, že je hezká a půl národa uvidí její ňadra. Fajn, zdá se, že paní XY to nevadí, tak jí přivedeme k fotografovi a nafotíme pár fotek do porna (oni tomu řikají akty). Další ošahávání od moderátora. Paní XY to asi zase nevadí. Mno a na konci máme asertivní ženskou která už ví, že se do tohole pořadu neměla hlásit. A ještě moderátor se nezapomene pochválit, jak je dobrej, jak jí zvednul sebevědomí. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát nepůjdu proti proudu,ale pyšně se přidám na stranu většiny těch totálních čuráků(komentář lesumir).Mě je úplně fuk,jestli tuhle špičku zoufalství,nedůstojnosti a exhibicionismu vysílá ČT,NOVA,RTL nebo kterákoliv jiná stanice,tohle je ještě víc než odpad a na ČSFD by měla být na takové pořady vymezena speciální stupnice.Tak,jak má každý uživatel právo na svojí oblíbenou desítku,tak by se měl vytvořit protipól na takovýhle stupidity. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama