Reklama

Reklama

Nahá jsi krásná

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009, 45 min

Obsahy(1)

Nová show TV Prima (nejen) pro něžné pohlaví má za úkol dodat ženám větší chuť do života a přesvědčit je, aby se měly raději a vnímaly se jako inteligentní a krásné. S moderátorem a špičkovým kadeřníkem v jedné osobě - Liborem Šulou, to zcela jistě nebude těžké. (hippyman)

Recenze (84)

fleker 

všechny recenze uživatele

tudle sem v hospodě na jihu čech, slyšel vypávět příběh jednoho pána (v současnosti milionáře) o začátcích jeho podnikání... někdy hned po revoluci dal výpověď v práci, založil si vlastní firmu a nechal si vytisknout inzeráty v novinách "Hubnutí pomocí dotykové terapie" psalo se na úvodní stránce tučně a hůlkovým. "Byla to taková brigáda", vyprávěl, "spíš takovej pokus" (to mě zaujalo experimenty já rád, kdysi ze měl taky takový období, utrh sem růžek stokoruny a pak šel před dům a vrazil ho na vršek psí hromádky,,,pak už jen z okna sledovat, kdo je takovej ubožák, že je ochotnej kvůliva jednomu blbýmu hunderu se prohrabovat v hovnech,,,,vyhráli to samozřejmě důchodci), zprvu ho navštěvovaly většinou jeho známí s manželkama, účtoval si za to pětikilo,,,, jednou přišel jeho hodně dobrej kamarád i s plnoštíhlou chotí,,, požádal jí, aby zavřela oči a třikrát jí přejel konečkama prstů po čele a tvářích ,,,,,,pak jí řek: otevřte oči, a když se tak stalo, jednu jí ubalil a zařval NEŽER...a když se ho ptali, jak že mu tenkrát šly obchody, hugo odpověděl "zprvu to docela vynášelo, ale po čase nastal náhlý odliv klientek, měl sem pocit, že mě chlapi podtrhli a začali doma kurýrovat na vlastní pěst" ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, většina z vás jsou totální čuráci, kteří každému pořadu dávají odpad jen proto, že za tím je produkce Primy nebo Novy. Jakmile to může být sebedebilnější, ale je to produkce ČT, skáčou tady hodnocení nepříměřeně vysoká. Neříkám, že Šula a jeho "Nahá jsi krásná" je něco světoborného, ale určitý potenciál to má a já věřím, že v dalších dílech se bude rozvíjet. Nápad je to zajímavý a určitě i praktický pro slečny, kterým pomáhá se seběvědomím! ()

Reklama

LaValse 

všechny recenze uživatele

Hmm tak si tu všichni hrajte na intelektuály, co doma koukají jenom na ČT2, stejně vám to nikdo nežere. Házejte si tu klidně slovy jako "komerce, peníze, úchyl Šula " atd... Vsadím se, že 90 % z vás to nikdy nevidělo, ale protože to je produkce televize Prima, dáváte automaticky nízký hodnocení, nebo ne? Netvrdím, že mi moderátorovy výlevy a výrazy typu "Janička je naše sluníčko a to nás všechny hřeje u srdíčka" nezvedají žaludek, ale přesto mám pocit, že se tohoto pořadu, jako jednoho z mála na Primě musím trochu zastat... ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Zpočátku perfektní pořad. Idea pomáhat lidem, kteří nejsou spokojeni se svou postavou, trpce ji nenávidí a nakonec zjistí, že i s takovým vzezřením se dá žít a není to zase až tak hrozné. Mohlo by být hůře. Jenomže bohužel, každý díl se podobá jako vejce vejci. Jiný je snad vždycky jen způsob zničení dosavadního šatníků nešťastníka, a samozřejmě hlavní hrdinové z řad veřejnosti. Jinak moderátor dodávající ženám sebevědomí je docela fajn. 50 % ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Snaha Primy konkurovat Nově svojí vlastí produkcí je milá věc. Bohužel většina co u nás z toho vznikne je spíše průser, než živá vodá, jenž naše televize potřebují jako sůl. Je to trošičku perverzní pořád pro šmíráky, co chtěji očumovat normální baby s nadváhou ve spoďárkách ve své bedně. Ale až takový průser, nemorální humus (jako je Výměna manželek, či Nic než pravdu apd) to není. Je pravda, že spousta holek potřebuje si vyzdvehnout seběvědomí, po té co na ně ze všech stran útočí reklamy, že pokud nejsi štíhlá jak Žid z koncentáku, tak jsi hovno. Škoda jen, že se to dělá tak bezkonkurenčně komerčně-jako velká show-kdy z těch bab dělají přestylizované kočeny. Ponaučení z tohodle pořadu totiž z ní, nevadí pokud nejsi štíhlá, ale nasmíš byý dvoumetráková bachyně!! Stačí si na sebe vzít pěkné hadříky za tisíce a bude z tebe skoro kočena jak ta co je na plakátě od Avonu. A není to také špatně?? ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama