Reklama

Reklama

Partnerské vztahy aneb Návod na přežití

(pořad)

Obsahy(1)

Pohled na vývoj partnerského vztahu od prvních chvil nabízí třináctidílný cyklus Partnerské vztahy, který sleduje životní přístup a příběhy známých osobností i diváků, doplněné pohledem odborníků, psychologů, neurologů a manželských poradců. Pořad se nevyhýbá tématům sexuality, homosexuality, žárlivosti, nevěry nebo násilí ve vztazích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Blablablablabla.... někdy v tom cítím trochu snahy poradit, ale tak idiotský národ snad zase ještě nejsme, co se týče vztahů, doufám.???????! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál s mými oblíbenými psychology a psycholožkami v čele s Jeronýmem Klimešem. Hodnotím dle toho co to pro mě jako absolventa různých kurzů nebo přednášek přineslo nového.Pro mě díl Pět jazyků lásky sto procent, díl Návod na přežití 50%. Díl Jak trávíme společný volný čas 100%. Díl sex 100%. Dík Proč mají víc štěstí potvory a neřádi 50%. Díl Co muži a ženy od vztahu očekávají 40%. Láska s handicapem a Neseznamitelní 30% . Děti ve vztahu 60%. Usmiřování nebo deprese? 100%. Jiný kraj, jiný mrav 30%, Velký věkový rozdíl 80%. Násilí v partnerských vztazích 70%, Láska 50 plus 40%.Je mi náct a miluju 40%, Hádky a konflikty 70%, Svatba - nemoderní koncept 60%. Gayové a lesbičky 30%, Nevěra 100%.Žárlivost 100%. Seznamování 60%. Vztahy na dálku 20%.Sexuální mýty a fantazie 40%.Paralelní vztahy 100%. Na jízlivé komentáře typu uživatele Tosima "miluju teorie" před deseti lety odpovídám, že jsem potkal muže , kteří si na všechno přijdou sami a odkoukají to od těch úspěšných, ale potřebuji ověřenou teorii, kterou pak vyzkouším jestli funguje. ()

snoopik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jeden díl - Partnerské vztahy gayů a lesbiček - a moc se mi líbil. Jen bohužel se vzorem gay páru Honzi a jakuba Musila příliš nesouhlasím ale pokud to pomůže s pochopením gayů čert to vem. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nepůsobilo špatně, přestože to má v názvu "návod na přežití", což mě celkem odrazuje - především to slovo návod. Ale protože jsem zatím viděl jen jeden díl, nechám to na průměru. Teprve časem se ukáže, jestli to za něco stojí nebo ne. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Šárka Kubelková měla raději zůstat u Áčka, jenže oni ji ho zrušili, tak co dělat jiného. Ona se bohužel vrhla na pořady tohoto stupidního typu. ()

Reklama

Reklama