Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Tak to si zase někdo dělá z televizního stáda dobrý den, nebo co... :-/ . . . Prý "...chytrý BYZNYS..."... Sic! 8-o ... No údajně SOUTĚŽ! (Sic!) ... Pan Okamura to řekl v jedné slabé chvilce nakonec sám a správně. Je to REALITYŠOU... Každopádně pak d.m.s.n. jako spousta jiných blbostí nemá co dělat ve skvělém čase na hlavním kanále televize veřejné služby! - - - P.S. A ta paní B. je opravdu ta, co dělala >byznys< s jistým chytrákem M., co sice samozřejmě - ač stíhán - nebyl odsouzen, ale na tom jejich ministzvěrstvu se jako všude ve vládních institucích a státní správě děla pěkná zvěrstva? Že se nepochlubí... Tak bez dalšího komentáře... - - - P.P.S. Každopádně když vidím, poslouchám a vůbec tak nějak pracovně-lidsky vnímám ty >investory< , nenabídl bych jim podíl ani při výrobě sracích sáčků pro jejich limuzíny brázdící silnice té naší šašské Stolice... - - - - - (Párkrát jen tak v Dobrých Dnech nahlédnuto občasně na ČT1, hodnocení 553., znechucený komentář zde jako bezedně mnohý - 26.1.2010) ()

Elgin 

všechny recenze uživatele

Hovori sa, ze medzi slepymi je jednocko kralom a tak bych to prirovnal k tejto reality show. Na CT1 jedna z velmi popularnych relacii ktoru vraj sleduje 500.000 ludi v Ceskej republike. Niektore projekty naozaj stoja za zvazenie a su hodne investicii, niektore len na smiech. Kazdopadne sa jedna o zdarilu prezentaciu jednotlivych napadov. Zatial vseobecne najoblubenejsie propagacie ktore nedostali od investorov ani halier boli Cokokornouty kde pan Vztekly urobil z toho one man show (84r) a Zalozfirmu.cz kde pravnik dostal do uzkych i samotnych investorov ktori mali velke oci. Len tak dalej konecne je tato verejnopravna televizia hodna mojich poplatkov co sa vobec neda povedat o inych zabavnych relaciach vysielanych na tomto programe. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Kvalita a zároveň jednoduchost se mísí tímto pořadem, který má svoje místo na trhu. Jenomže problém tkví v tom, proč vlastně se někteří chudáci snaží v této "soutěži" něco ukázat? Je zde ale i řada výborných projektů, které by se měli realizovat a investoři by je měli více podpořit. Mám výtku k investorům. Kecy typu: "začal jsem s dvackou na kontě a nyní mám miliony", jsou zbytečné, nikdo tomu nemůže věřit. Nebo ano? ()

ab.dul 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že si investoři na nic nehrají. Nechodí kolem horké kaše, chtejí fakta. Z očí jim srší touha po dalších milionech, které jim mohou nově začínající podnikatelé přinést. Lidé, co jdou do této reality show, mají nelehký úkol přesvědčit a svým nápadem nadchnout třeba i jednoho investora. Co je na některých investorech nepříjemné a velmi nesympatické? Arogance, která stoupá s přibývajícím kontem, ale tím nechci osočovat všechny. Já vím, jde přece o jejich peníze, hodlají je poskytnout. Investoři poznají člověka tápajícího v tom či onom a my můžeme sledovat plný ranec reakcí, gradující s každou další otázkou. Pustí se do už tak nervózního, finančně nepřipraveného "vynálezce" a udělají z něj prostě a jednoduše blbce. Možná i to je jeden z úspěchů pořadu, kdy diváci čekají, do koho se zrovna v daném díle pustí a nenechají ho vydechnout, zahltí ho záludnými otázkami a ne každý dokáže rychle a správně reagovat. ()

Honzus 

všechny recenze uživatele

Je jenom dobře, že se na televizních obrazovkách i v oblasti soutěžních reality show výrazně přitvrzuje. Po "Nic než pravda" nebo "Ano, šéfe" je "Den D" další z projektů, jehož sledování je slastí především pro ty, co rádi pozorují, jak se ostatní ztrapňují. No, nebudu se vykrucovat, jsem jedním z nich :-). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Diváci mohli vidět ve 3. sérii celkem 51 projektů. (skrblik007)
  • V prvním díle první série se objevil i projekt "Ideální podprsenka", u kterého dodnes není známo, zda byl považován za recesi, jelikož v seriálu Ajťáci  (od r. 2006) je jeden díl parodující britskou verzi pořadu se stejným nápadem. (DexMASTER094)
  • Největší zásah do sestavy investorů proběhl ve 4. sérii, kdy z předešlé sestavy zbyl jen Michael Rostock a přibyli Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama