Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Den D je typickým příkladem toho, že když už přijdete s kvalitní inovační myšlenkou a nemáte potřebný vstupní kapitál, je vždy po ruce někdo (v tomto případě pětice investorů), kdo vycítí vlastní šanci a ve výsledku Vás "obloží"! Česká vynalézavost nezná hranice a tak máme šanci vidět to nejlepší z domácích kutilů, kterým už Přemek Podlaha s Kozlíkem Šikulou a s Receptářem prima nápadů zavřel nadobro dveře. To vše opentleno přirozeným komentářem J.Pokorným. A závěrečná rada (ne však H.Pawlowské) pro všechny potencionální uchazeče? "Business plán, predikce a čísla jsou základ"!.-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že šlo určitě o zajímavý projekt. Ostatně to byla ještě doba kdy Tomio Okamura neležel v žaludku půlce republiky…Občas jsem nestačil zírat, s jakými blbostmi tam někteří měli odvahu vůbec lozit, ale některé podnikatelské nápady vskutku stáli za pozornost. Čuch na prachy to oni skutečně měli a věřím, že se v některých případech i slušně napakovali… ()

Reklama

Standaa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen třetí sérii, ale je docela sranda koukat, co některý podnikavci dokážou vymyslet. Absolutně nedokážu pochopit výběr interiéru. Proč to nemůže bejt v hezkym modernim kanclu s výhledem někde? Místnost kde se nachází moderátor je ještě horší, tam jsem myslim viděl i pavučiny. Za mě to ten pořad docela dost sráží dolů. Chápu že je to pořad převzatej z UK kde to vypadá stejně, takže ta otázka míří spíš na ně, a možná jim to licence nedovolila nijak měnit, ale ty interiéry jsou fakt hnusný. K porotě: někdo jako Rostock je tam třeba, Bérová a Pilný sympaťáci, Marta "levná data" Nováková oukej a nakonec Tomio Okamura, kterej mi tu vadil míň než v politice, ale furt dost. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A heleď ho, pan Okamura se svou vykutálenou partičkou :o). Ale jo, tenhle pořad je dalobyseříct zábavný, hlavně teda v tom, když jde s kůží na trh nějakej pošuk s totálním nesmyslem. Je zajímavý sledovat, co dělá tréma s jednotlivejma prezentátorama. Většinou se nenajde moc lidí, kteří by se chovali naprosto přirozeně a dali těm pěti na frak... A když už se najde někdo takový, tak je to většinou právě ten pošuk... Pořad je jeden z těch, který do dvou let omrzí, vyšumí a na kterej se zapomene. Ale je to rozhodně lepčí pokoukáníčko, než každopůlroční Superstár a podobný estrády. Takže Ješito, Ješito, už to máš ušito. Teda vlastně Okamura, Okamura, ten mi jistě půjčí bůra :o) ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pořad nebo soutěž, chcete-li, která je či byla opravdu na úrovni. Škoda jen, že skutečně málo nápadů co lidi přinesli bylo uskutečnitelných a které za něco stály a měli je dobře zpracované. Někdy se u toho člověk i docela pobavil, s čím dokázali lidi přijít a mysleli si, co kdyby náhodou. :-) Nedíval jsem se pravidelně, ale kdybych mohl, určitě bych nevynechal jediný díl. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Ve 3. sérii navštívila doupě VIP osobnost - Petr Novotný, jehož hlavním zaměstnáním je, jak sám říká, podnikání. Požadoval tři miliony korun za 15 % podíl. Peníze nezískal. (skrblik007)
  • Největší zásah do sestavy investorů proběhl ve 4. sérii, kdy z předešlé sestavy zbyl jen Michael Rostock a přibyli Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. (DexMASTER094)
  • V prvním díle první série se objevil i projekt "Ideální podprsenka", u kterého dodnes není známo, zda byl považován za recesi, jelikož v seriálu Ajťáci  (od r. 2006) je jeden díl parodující britskou verzi pořadu se stejným nápadem. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama