Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš vzdálené budoucnosti sestrojí lidé roboty TR, kteří jim mají pomáhat a sloužit. Roboti se však vzbouří a otočí zbraně proti svým stvořitelům. Lidstvo je takřka zdecimováno a jedinou nadějí se stává hrstka přeživších.
The Terminators jsou dalším z děl produkční společnosti Asylum, která se tentokrát rozhodla zasadit tvrdý políček McGeho očekávanému trháku Terminator Salvation. (Skejpr)

(více)

Recenze (78)

Grondal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film som pozeral značne podgurážený alkoholom s kamošmi o pol štvrtej ráno, a ani to nedokázalo ten film zachrániť. To samo naznačuje aký to musel byť. Pravdou je, že sme sa válali pri sledovaní od smiechu, ale to musím ako zodpovedný komentujúci teraz zanedbať, lebo inak by som musel veľa svojich Odpadov prehodnotiť. Ale k veci. Toto by sa nemalo ani nachádzať v tejto databáze, ani na internete ani nikde inde kde by na to mohol naraziť ktokoľvek kto sa zrovna nechce mučiť. Je to neuveriteľná sračka atakujúca pozíciu toho najhoršie čo som kedy mal možnosť vidieť. Nemá zmysel hovoriť čo je na tomto filme zlé, pretože stačí povedať že všetko. Ak sa náhodou nebavíte sledovaním takýchto sračiek, ako občas ja, určite sa tomuto filmu vyhnite na sto honov. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

No opravdu nechápu, kde se tu vzala ta halda odpadů a celkové 3%. Že by zas nějaká trhlost csfd fans? Film je samozřejmě příšerný a o ději se nemá smysl rozepisovat, protože je stupidní vykradačkou Terminátorů. Kdykoliv se mluví, tak je to peklo. Ale pozor - ono se hlavně furt něco děje a koukat na Asylum akci je naopak slast, srovnatelná s nej kousky Uwe Bolla a tromáckých hitů. 70% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jasne zase asylum kdo jinej by si dovolil natocit neco takovyho ale ja uz sem vymeknul hrozna silenost s temi tradicne nejhorsimy triky zkouseli jsme par tricku na compu s kamosem a vypadalo to lip nez tohle ale diky neskutecny davce demence a asi tak miliarde logickych faux pass mne to chvilema bavilo i vic nez Terminator Salvation to jsou veci... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Odpad z nějakého mnou neznámého důvodu nemůžu dát, i přesto, že se jedná o prachsprostou vykradačku a film sám o sobě je pěkně mizerný, dialogy stupidní, herci taktéž o efektech radši ani nepsat. Ale kupodivu se mě podařilo film shlédnout celý, možná to bude ten pravý důvod, nutkání dodívat se do konce na tu ohyzdnost. ()

wirtr odpad!

všechny recenze uživatele

U svatého Terminátora, jak jednou řekl Kalkulon: ,,To bylo tak strašné, že jsem z toho málem dostal rakovinu." Takhle zneužít jméno filmu Terminátor pro takovou nehoráznou stupiditu. U těhto filmů si říkám jestli nechce vedení ČSFD rozšířit škálu hodnocení, protože odpad je pro to slabý výraz. Tento film by se měl zničit, všem chudákům včetně mě by měli vymazat vzpomínku na ten film a toho kdo to vymyslel a toho kdo to pustil do kin by měli ukřižovat. Zkrátka a jednoduše slovo odpad je slabé slovo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu, kdy je vypuštěn velký terminátor, který ubírá ostatním energii, můžeme vidět závažnou chybu. Dívka projde kolem jednoho z terminátorů a schovává se za kovovou desku, za okamžik je na dívku záběr zepředu, a terminátor, který měl být za ní, už tam není. (Claude Speed)
  • Když najde Bronson (Dustin Harnish) Lauru (Krystle Connor), která vypadla z dodávky, tak ji vezme do náručí a utíká pryč. V dalším záběru ji ale má přehozenou přes rameno. (Duoscop)

Reklama

Reklama