foto

A Martinez

  • nar. 27.9.1948 (68 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V zárodku
2013 Chuckyho kletba
Jimmy P.
2012 California Solo
California Winter
2011 Megakrajta versus Gatoroid (TV film)
2009 Becoming Eduardo
Terminátoři
2008 Ztracená: Pravdivý příběh Delimar (TV film)
2007 Lesser of Three Evils
2006 Opuštěný kaňon (TV film)
2005 Byla jednou jedna svatba
2004 Debating Robert Lee
Isla Bella
2003 Law and Mr. Lee, The (TV film)
Vražedný instinkt (TV film)
2001 Ordinary Sinner
2000 Co se vaří?
1999 Krutý zákon (TV film)
Poslední zpověď (TV film)
Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1998 Bílý Indián
1997 Rána jistoty
1996 Grand Avenue (TV film)
Cherokee Kid (TV film)
Sweet Dreams (TV film)
1995 Kde jsou ty prachy? (TV film)
One Night Stand
1994 She Led Two Lives (TV film)
Záhadná Sarah (TV film)
1992 Zločinecké způsoby (TV film)
1991 In the Nick of Time (TV film)
Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
1990 Testing Dirty (TV film)
1989 Ďáblice
Nebezpečné pátrání (TV film)
Powwow Highway
The 16th Annual Daytime Emmy Awards
1985 Walking the Edge
1983 Honorární konzul
1982 Born to the Wind (TV film)
Seguin (TV film)
1981 Shoot the Sun Down
1980 Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)
Roughnecks (TV film)
1977 Exo-Man (TV film)
1976 Columbo: Smrt v aréně (TV film)
Joe Panther
Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
1975 Death Among Friends (TV film)
The Abduction of Saint Anne (TV film)
1974 Take, The
1973 Once Upon a Scoundrel
Starbird and Sweet William
1972 Malí kovbojové
Probe (TV film)
1970 Hunters Are for Killing (TV film)
1969 Change of Habit
1968 Young Animals, The

TV seriály

2016 Longmire (TV seriál)
The Stuff Dreams Are Made Of (S05E10)
Continual Soiree (S05E09)
Objection (S05E06)
další epizody (5)
2015 Longmire (TV seriál)
High Noon (S04E03)
Down by the River (S04E01)
2014 Noční směna (TV seriál)
V bouři (S01E05)
Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
Counting Coup (S03E09)
Reports of My Death (S03E06)
další epizody (4)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Bad Medicine (S02E13)
Natural Order (S02E11)
Election Day (S02E10)
další epizody (6)
2012 Longmire (TV seriál)
Dogs, Horses and Indians (S01E09)
Dog Soldier (S01E05)
A Damn Shame (S01E03)
2011 Next Time on Lonny (TV seriál)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
The Bay (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Anatomie jedné vraždy (S03E05)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
2006 Huff (TV seriál)
Sladká svoboda (S02E04)
Zpráskaný pes (S02E03)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Born to the Wind (TV seriál)
Cassie & Co. (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Centennial (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Young Pioneers, The (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Cowboys, The (TV seriál)
Kodiak (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Man and the City, The (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
Vicki! (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Late Show, The (TV pořad)
The New Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace