Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš vzdálené budoucnosti sestrojí lidé roboty TR, kteří jim mají pomáhat a sloužit. Roboti se však vzbouří a otočí zbraně proti svým stvořitelům. Lidstvo je takřka zdecimováno a jedinou nadějí se stává hrstka přeživších.
The Terminators jsou dalším z děl produkční společnosti Asylum, která se tentokrát rozhodla zasadit tvrdý políček McGeho očekávanému trháku Terminator Salvation. (Skejpr)

(více)

Recenze (78)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Docela sračka. Co blázním...Docela? Vždyť to je sračka totální. Nějací roboti, kteří vypadají jako čuráci bojují proti takové té klasické americké hrstce přeživších, která vypadá jako čuráci taky. Kdo myslíte, že zvítězí? No přece čuráci. Fakt film totálně o hovně. Nedívejte se na něj, je to vážně naprostá sračka. ODPAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Podle mě to patří mezi tu lepší Asylumáckou tvorbu. Dokonale příšerní herci (až na toho šerifa), ultimátní macho terminátor Paul Logan (to mi povězte jaká firma by vyráběla sloužicí roboty na domácnost, jako namusklený bouchače v tílku :), úplně absurdní zápletka a naprosto zcestné dialogy. Ke konci se dokonce dočkáme mega robota s laserem v očích a přestože je stejně levej jako všichni před ním, potěší u srdce a pohladí na duši. Prostě tenhle film má šťávu a Paul Logan rules. ()

Reklama

3KAVKY odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nemá obdoby! Scénář pravděpodobně někdo sepsal na záchodě během konání potřeby, pak se tím utřel a dal to zrežírovat šimpanzovi. Člověk si pak po shlédnutí takového filmu musí začít vážit mistrovství tvůrců reklam na prací prostředky. Celý film je pouze jedna velká blamáž slepená ze špatných dialogů, komické akce a žádné zápletky. (Pozor spoiler) Ještě, že tvůrce filmu ve své nekonečné moudrosti nainstaloval do vesmírné stanice hlavní pákový vypínač na zblázněné roboty, který naštěstí nevypne jen je, ale i celý film. ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Fakt nejhorší terminátor, jakého jsem kdy viděl. Od začátku je děj nezajímavý, průběh filmu je v podstatě celou dobu stejný. Čekal jsem alespoň dobré počítačové efekty, ale byly lacinné, jakoby je tvůrce udělal přes jednu noc. Měl jsem pocit, že celý film natáčeli někde v garáži za domem. Film byl nepřirozený a ke všemu nudný. Čekal jsem mnohem více, ale za snahu dávám 1*. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

No blbost jak vyšitá! Proč někdo neustále se snaží udělat nějaký terminátorský film, když vůbec neví o čem to je. Akorát to kazí. Terminátoři ve vesmíru, to už je opravdu moc. U příběhů Sáry Connorové, jsem ještě jakž takž přimhouřil obě oči. Ale pokud blbost kvete, tak jsou první poupata. Tohle je ale hotový květ blbosti. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Když najde Bronson (Dustin Harnish) Lauru (Krystle Connor), která vypadla z dodávky, tak ji vezme do náručí a utíká pryč. V dalším záběru ji ale má přehozenou přes rameno. (Duoscop)
  • Ke konci filmu, kdy je vypuštěn velký terminátor, který ubírá ostatním energii, můžeme vidět závažnou chybu. Dívka projde kolem jednoho z terminátorů a schovává se za kovovou desku, za okamžik je na dívku záběr zepředu, a terminátor, který měl být za ní, už tam není. (Claude Speed)

Reklama

Reklama