Reklama

Reklama

Past

  • Česko Případ Stone (více)
Trailer 1

Jack Mabry, vězeňský kurátor, počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda „Stonea“ Creesona, který je ve vězení za vraždu svých prarodičů – smrt upálením. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn, a Stone potřebuje přesvědčit Jacka, že se změnil… Jeho záměry ovlivnit Jackovo rozhodnutí mají však závažný a neočekávaný efekt na ně oba. Tenká linie mezi padouchem a právníkem se nebezpečně zužuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (158)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Povedzme, že som pochopil zámer a cieľ,to o čom to malo byť. Ale o čom to skutočne bolo??? Čudný guláš, v ktorom sa strácajú aj tie občasné "chutné príchute" a výsledkom je len amorfná hmota. Keby som hodnotil DeNira len v posledných filmoch, tak zodpovedá štandardnému priemernému hercovi, nie "legende". Jeho (tak isto Nortonova) obhajoba môže byť len tá, že sami veľmi nevedeli ako postavy uchopiť a ako ich hrať (kvôli zlému scenáru a réžii). Tie ** sú skutočne zhovievavé... ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Film se mi po silvestrovské kocovině zdál pohodový, který ničím neurazí ani nenadchne. Nic tam nehraje, žádné zvraty, které by dokázaly odtrhnout ze židle se nekonaly, hezky se koukalo na perfektní herecké výkony hvězdného obsazení a hlavně se u toho krásně relaxovalo, což bylo přesně to, co jsem po včerejšku potřeboval. Celé je to o psychice postav a své fanoušky si Stone určitě najde, bohužel po shlédnutí mi konečně všechno došlo - Je to pouze film o lidech s nadměrnou depresí a kromě zhoršení jejich psychického stavu se tu neděje vůbec nic. Mimochodem doporučuji se podívat na posledních 5 minut, takový nudný konec snad ještě v žádném filmu nebyl. ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Z napětí odchodu Stonea z vězení se stal film o milostném trojuhelníku, který se změní v dráždivou zápletku, která vyústí v tolik napínavý a nakonec trochu zmršený konec. No moje hodnocení se zastavilo mezi třemi a čtyřmi hvězdami, a tudíš jsem se přiklonil ke třem hvězdám kvůli hereckým důvodům. Dvě hlavní postavy skvělé, třetí to pokazila. Asi byste se netipli, kdo mi tady nevyhovoval. Je to podle jména nejúspěšnější člověk ve filmu, ale podle současného hereckého výkonu až třetí hvězda filmu. mluvím o De Nirovi. Skutečně o De Nirovi. Zklamal mně. Robert Deniro mně svým výrazem už trochu omrzel. Už to není ten sebejistý a kutý mafiánský pohled, už je to jen něco z něho. Něco, co se už taky postupně vypařuje. Když De Niro je z formy, bere na sebe odpovědnost jedna z největších hvězd posledních 15 let Edward Norton. Tady se teda ukázal. Fakt skvělý. Ještě k Mile Jovovich. Ona měla v tomhle filmu obrovskou výhodu v její postavě, která k ní naprosto sedí. Její krásná sexuchtivá tvářička je pro to jak stvořená. Na tomhle filmu se dožaduji jednoho vysvětlení, ale na boha se obracet nebudu. Ptám se, proč tam je tolik keců kolem boha? Neřeknu, když chce být film polovičním drama filozofickým dílem, ale tenhle film chce být celým dramatem a celým filozofickým dílem. Kdyby tam bylo méně ptání se boha, moje hodnocení by vystoupalo k pěti hvězdám jasně. Je to obrovská škoda. Jinak film má doré dialogy, zajímavý děj, kde se pořád něco děje, trochu více vztahových proplétání a především to má dobrého filmového ducha. Ještě jednou říkám, škoda nevyužitých Matchbolů. ____ Buď tiše a věř, že jsem bůh. ____ ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Hlavní devízou tohoto počinu je nuda a podivnost. Tak dobří a známí herci a taková holá podívaná. Nemastná, neslaná. Ke konci úplně zmatečná. Vůbec jsem nepochytil konec. Ten to celý zabil. A taky mi přišlo, že "svatá trojice" nehraje tak, jak by mohli. Nějak to celý odflákli. I ten námět mi přišel takovej divnej. Jo, tohle je prostě divnej a nudnej film. P.S. Millu Jovovich jako herečku uznávám, ale ty cecíky si mohla zakrýt, nestyda jedna. ()

Helixus 

všechny recenze uživatele

Přestože film disponuje velkými hereckými jmény, působil na mě jako produkt nezávislé (a v tomto případě nepovedené) avantgardy...Všudypřítomné filozofování nemá hlavu ani patu, žádná zde vyslovená přemoudřelá myšlenka se mě ani v nejmenším nedotkla, vše vyznívá tak nějak do prázdna...Nicméně film má díky pěknému audiovizuálnímu zpracování osobitou atmosféru, díky které jsem to nevypnul a čekal, co z toho vyleze...Jako thriller dost slabý odvar, děj je mdlý a pomalu se rozvíjí...Divný film. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Jednoho dne se na place objevila zfetovaná fanynka Roberta De Nira, které se podařilo dostat přes ochranku a De Nira obtěžovat. Natáčení se kvůli ní muselo přerušit a žena skončila v místní nemocnici. Není známo, zda byla odsouzena. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)
  • Milla Jovovich obdržela za roli v tomto filmu cenu Hollywood Spotlight na 14. výročí Hollywood Awards Gala v Beverly Hills. (Kuzmik)
  • Scénář napsal Angus MacLachlan. (Kuzmik)

Související novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno