Reklama

Reklama

Past

  • Česko Případ Stone (více)
Trailer 2

Jack Mabry, vězeňský kurátor, počítá dny, kdy odejde do důchodu. Dříve však musí ještě přezkoumat případ Geralda „Stonea“ Creesona, který je ve vězení za vraždu svých prarodičů – smrt upálením. Nyní se blíží doba, kdy by mohl být podmínečně propuštěn, a Stone potřebuje přesvědčit Jacka, že se změnil… Jeho záměry ovlivnit Jackovo rozhodnutí mají však závažný a neočekávaný efekt na ně oba. Tenká linie mezi padouchem a právníkem se nebezpečně zužuje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

berusche 

všechny recenze uživatele

Proboha, co nám to ty herecké špičky udělali? Snaha o filmové umělecké pojetí mentality žháře? Připomněla jsem si deset nejčastější dětských vět, co vytáčí rodiče, a rozhodla jsem se pro tuhle: "NEBAVÍ"...... já jsem vlastně stále v šoku, cože se to tady vlastně natočilo za poklad....Zvuk, který se snaží cílit na detaily, by měl mít vždy nějaké opodstatnění, tady žádné není. Rozvíjení postav by mělo mít nějaké začátky a konce, tady žádné nejsou. A vzhledem k tomu, že jsem to viděla včera večer a dneska už ani nevím, jak to dopadlo, není už mnoho možností, díky nimž by mě třeba film ještě oslovil. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla katastrofa, trpěl jsem od samýho začátku. Nuda, jakou jsem už dlouho nezažil, musel jsem si film rozdělit na dva dny, abych to byl schopnej vůbec dokoukat. Ani si už nevzpomínám, kdy naposledy jsem viděl tak otravnej film, kde musím hodnotit hodně špatně. Tady to ani De Niro nezachránil a ani neměl co zachraňovat, bohužel. ()

Reklama

ELduderino 

všechny recenze uživatele

Film, který si hraje na víc, než ve skutečnosti je. Skutečnou výpovědní hodnotu má skoro nulovou. Navíc jsem si bláhově myslel, že půjde alespoň o hereceký koncert. Ani to se ovšem nevyplnilo. De Niro již dnes nemá co nabídnou, Norton je jedninou světlou výjimkou a Jovovich? jedním slovem "slabota". Pro mě poněkud zklamání, jelikož jsem čekal mnohem víc. Jsem ale zvědav, jaká bude návštěvnost našich kin. Bude-li nějaká. Jediné, co se vyvedlo byla tajemná, minimalistická hudba. Doporučení jde jedině zarytým De Nirovým, popřípadě Nortonovým fanouškům. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi dlouho líbil, říkal jsem si, že to buduje zajímavou atmosféru a pak to najednou skončilo a nějak jsem přesně nepochopil, co si mám jako konec domyslet. Rozešel se Stone s Lucettou po svém "prozření" a ona skončila jako barová kurva? Zapálil ten barák nebo to byla náhoda? A dozvěděla se o tý "aféře" Jackova bláznivá stará? A co se stalo s nim? Nevím no... ten konec mě nenadchnul, takže jen za tři hvězdy. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám i Éda s Bobíkem Přicházejí s deštěm. Smutné. Mám chuť uvázat jim ten Kámen kolem krku a hodit zpět do té esoterické žumpy, odkud jej vytáhli. U takového lovení perel ze sviních žaludků jsem měl opět chuť kreslit kosočtverce a jen tak, z nudy, zmlátit děti. Dalo se to se zatnutými zuby vydržet do chvíle, než do tohoto koktejlu podivných depresí a rádoby religiózně-psychologických žvástů osvícený autor namixoval ztopořené pěticentimetrové bradavky paní Jovovičové. To bylo natolik ekelhaft, že to ze mě vysálo zbytky testosteronu a naděje na zlepšení. Nikdy by mě nenapadlo, že jednou budu muset odstřelit i Édu, ale co je moč, to je moč. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (7)

  • Scénář napsal Angus MacLachlan. (Kuzmik)
  • Film vydělal 8 224 777 dolarů, což je přibližně jedna třetina rozpočtu. (Kuzmik)
  • Milla Jovovich obdržela za roli v tomto filmu cenu Hollywood Spotlight na 14. výročí Hollywood Awards Gala v Beverly Hills. (Kuzmik)

Související novinky

Superhvězdné novinky

Superhvězdné novinky

27.04.2009

DiCaprio, Norton, Washington, Jolie. Bez zbytečných řečí se vrhněme na jejich nové projekty. Leova produkční společnost Appian Way už před časem zakoupila práva na bestseller Joshe Bazella Beat the… (více)

Reklama

Reklama