Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

oli.G 

všechny recenze uživatele

Slušný "amatérsky" vizuál a atmosféra. Zvuky ozývajúce sa z lesa osvetleného len baterkou sú správne strašidelné a napríklad scéna, keď otec prvýkrát vojde do domu s hravými dievčatkami je dokonale zimomriavková. No ako už býva zvykom, s postupným odhaľovaním tajomstva horory obvykle divákov záujem strácajú a prestávajú byť strašidelné. S týmto si tvorcovia poradili asi tak, že po odhalení zámeru bubákov nasadili miestami nečakane slušné krvavé scény. Inými slovami, bičovanie vetvičkami skutočne nie je jediné, čo film ponúkne, keby náhodou niekoho ďalšieho svrbelo Alt+F4. :) Do štvrtej hviezdičky chýba len lepšie vygradovaný záver. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem od tohoto horroru mnoho nečekal. A to se mi dost vyplatilo. Ano, známe dost horrorů, jejichž premisou je vplutí rodinky do lokality hemžící se debilními lidmi. Tento film byl ale zasazen do takové oblasti a vzezření a výjev postav byly tak bolestně odporné, že pokaždé, když se objevily v záběru, byla to čtyřhvězdičková podívaná. I když tak strašně až magicky nepříjemná. Film začíná klasicky nezávazně a civilně - rodinka s problémy si vyrazí na výlet. Atmosféra je vcelku normální až do chvíle, kdy se na jevišti objeví první "nečisté" dítě. Teror a peklo začíná. Když jsem sledoval tu nezaujatost, se kterou děti týraly své oběti, byl jsem vpravdě zhnusen ale i očarován tím, jakou tvůrce uměl vytvořit atmosféru. Všemu také velice napomáhá neoddiskutovatelný fakt, že jste v bezvýchodné situaci vydáni napospas dětem, které byste v jiné situaci a v jiném filmu prostě jen přehnul přes koleno. ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Čo pozitívne hľadať, aby som nadšených hororových fanúšikov nesklamal? Veď zápletka bola úplne obyčajná, gore scény a triky ako pred 30 rokmi, herecké výkony zlé, scenár priemerný (a mohlo byť horšie, to "rodinné" klišé sa našťastie celkom skoro stoplo, inak by sme sa dočkali ešte aj vykrádania Darie)... Kurva, to vám vážne stačí tak málo? Ako keby ste boli nadržaní puberťáci, ktorým stačí ku šťastiu chytiť svoje dievča za kozy cez zimnú bundu. Ja vážne nechcem nikoho nasrať, ale na tú otázku zo začiatku tohto komentára čakám odpoveď ešte vážnejšie. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zdegenerovaná komunita, tentokrát kdesi v Irsku. Nikdo o nich léta neví, hlavně že po okolí běhají stovky jejich znetvořených harantů a mrzačí výletníky. Sociálku na ně ! Film mě nudil už od samého začátku, americká rodinka se skládala z totálních pitomců, jejich jednání v určitých situacích, ani nemá cenu komentovat, vzhled retarďáků byl levný a jediný co se dá vyzdvihnout je poměrně slušná atmosféra a sem tam povedené krvavé scény - uřízlá půlka hlavy strunou asi vede, ale už vidím, jak takovouhle sílu vyvinou dvě malé holčičky. Podíval jsem se, co vzniklo v roce 2008 za Horory (a že kurva vyšlo perfektních Hororů v tomhle roce), tudíž nevidím důvod, proč bych měl téhle slabotě, udělit více jak jednu hvězdu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to zaujímavo a ako ináč aj krvavo.Potom sa ukázala 5.členná skupina s totálne divnými a tým hlavne chcem povedať primitívnym chovanim a skutočne nesympatickou osobou,ktorá zazerala ako doga.Totálne divné spracovanie a niektorým veciam som totálne nechápal.Asi mi niečo uniklo,srať na to.Osoby v tom filme ma srali,otravovali a neskutočne liezli na nervy.Ale tá kompozícia hmly v lese,spravila presne to,čo mala.A to temne navodila atmosféru. A tie neprijemné zvuky mali tiež niečo do seba a dotvárali tomuto filmu strašidelnosť.Les,noc a niečo temné v ňom to znie hrozostrašne a aj je to divne čo poviem,ale film pracuje zo solidnou atmosferou a tie masky deciek boli veľmi dobre zvládnuté a pri pohlade na ne ma zamrazilo.Ale to dotváral hlavne ten les.Kto čaká logiku a zaujímavý príbeh,tak nech tento film ani nepozerá,ale komu stači strašideľné lesné dobrodružstvo s malými detskými Satanmi,nejakým tým gore a šialenou babizňou a hádam sa objavi aj nejaké ženské okaté monštrum a povedali ste na všetko:áno, stačí mi to,ste na správnej adrese. Keď upustím všetky nelogické situácie a debilne chovajúce postavy,ale nechám sa unášať temnou stránkou lesa a tými zabíjackymi potvorami,možem smelo prehlásiť páčilo sa mi to. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama