Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tenhle horror mě docela zklamal, čekal jsem víc. Sice atmosféra, neustálé temno, les, tajemno a zvuky jsou výtečné. Ale i když mi nevadí zas tak moc vykrádačky, tak vykrádačka těch největších vykrádaček, to už je i na mne moc ... Rodinka pobíhá po lese a je naháněna zrůdnými mladými lidmi, dětmi i dospělými a to vše proto, aby "byl zachován rod" a rodina mohla mít další a další potomky a po těch snad 30ti (je jich fakt plný les ...) se dočkala nějakého toho neznetvořeného ... No v kolika filmech jsme tohle téma už viděli? Za vše mluví perfektní francouzský Frontier(s) (2007), ale zejména pak ne příliš výrazný exploitation Timber Falls (2007), který byl sám vykrádačkou mnoha buranských horrorů až do morku kostí a kterému se film svojí podstatou a atmosférou podobá nejvíce. Takže fakt už mě to trochu nudilo a počáteční dobrá atmosféra upadla po zjištění, o co ve filmu vlastně jde (což bylo docela brzy)... Jinak gore efekty výborné, takový hodně násilný a brutální slasher. Ale nic výrazného, takový průměr. ()

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, že by Plague Town nemusel bejt tak špatnej film, kdyby ovšem bylo něco vidět. Z přehnaně tmavejch scén v noci (většina filmu) jsem totiž neviděl skoro nic (přitom těch pár scén za bílého dne vypadalo slušně). Navíc celkovou nepřehlednost spolehlivě jistil epileptickejch střihač. Vlastně ani kloudně nevim o čem to celý bylo a ani to nechci vědět. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zdegenerovaná komunita, tentokrát kdesi v Irsku. Nikdo o nich léta neví, hlavně že po okolí běhají stovky jejich znetvořených harantů a mrzačí výletníky. Sociálku na ně ! Film mě nudil už od samého začátku, americká rodinka se skládala z totálních pitomců, jejich jednání v určitých situacích, ani nemá cenu komentovat, vzhled retarďáků byl levný a jediný co se dá vyzdvihnout je poměrně slušná atmosféra a sem tam povedené krvavé scény - uřízlá půlka hlavy strunou asi vede, ale už vidím, jak takovouhle sílu vyvinou dvě malé holčičky. Podíval jsem se, co vzniklo v roce 2008 za Horory (a že kurva vyšlo perfektních Hororů v tomhle roce), tudíž nevidím důvod, proč bych měl téhle slabotě, udělit více jak jednu hvězdu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdybych si měl tipnout,tak tohle dílo je zralý na to,aby vyšlo na dvd edice.Celej film se prakticky nic neděje,pár krvavejch záběrů z týhle sračky dobrej film neudělá.Po hodině se zdálo,že to nabere krvavý orgie,a ty dvě čubky všechno rozsekaj,ale nic.Atmosféra povětšinou nulová,strach sem u toho taky nezažíval.Myslim že 53% je až dost.10%. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Slušný "amatérsky" vizuál a atmosféra. Zvuky ozývajúce sa z lesa osvetleného len baterkou sú správne strašidelné a napríklad scéna, keď otec prvýkrát vojde do domu s hravými dievčatkami je dokonale zimomriavková. No ako už býva zvykom, s postupným odhaľovaním tajomstva horory obvykle divákov záujem strácajú a prestávajú byť strašidelné. S týmto si tvorcovia poradili asi tak, že po odhalení zámeru bubákov nasadili miestami nečakane slušné krvavé scény. Inými slovami, bičovanie vetvičkami skutočne nie je jediné, čo film ponúkne, keby náhodou niekoho ďalšieho svrbelo Alt+F4. :) Do štvrtej hviezdičky chýba len lepšie vygradovaný záver. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama