Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovní název) (více)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenze (85)

oli.G 

všechny recenze uživatele

Slušný "amatérsky" vizuál a atmosféra. Zvuky ozývajúce sa z lesa osvetleného len baterkou sú správne strašidelné a napríklad scéna, keď otec prvýkrát vojde do domu s hravými dievčatkami je dokonale zimomriavková. No ako už býva zvykom, s postupným odhaľovaním tajomstva horory obvykle divákov záujem strácajú a prestávajú byť strašidelné. S týmto si tvorcovia poradili asi tak, že po odhalení zámeru bubákov nasadili miestami nečakane slušné krvavé scény. Inými slovami, bičovanie vetvičkami skutočne nie je jediné, čo film ponúkne, keby náhodou niekoho ďalšieho svrbelo Alt+F4. :) Do štvrtej hviezdičky chýba len lepšie vygradovaný záver. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdybych si měl tipnout,tak tohle dílo je zralý na to,aby vyšlo na dvd edice.Celej film se prakticky nic neděje,pár krvavejch záběrů z týhle sračky dobrej film neudělá.Po hodině se zdálo,že to nabere krvavý orgie,a ty dvě čubky všechno rozsekaj,ale nic.Atmosféra povětšinou nulová,strach sem u toho taky nezažíval.Myslim že 53% je až dost.10%. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Celkem zastrčená, malá hororová hixplo parádka komunitního degen typu. Pro mě více než milé překvapení. Hlavními hrdiny jsou členové nově seskládané famílie, kteří se vyjeli sbližovat někam do lesů hory Říp. Potě, co se dohádají jak psi, jim navečer ujede poslední bus ze sraček, načež začne ta pravá rodinná ponorka. Místní hvozdy totiž po dlouhé generace obývá rozsáhlá komunita minimálně incestních degenů, kteří jsou živou vodou tohoto hororůku. Ve filmu je pár slušných lekaček, několik kvalitních gore efektů, plno naprosto "freak" záporáků, navíc je to celé oblečené do děsivo-strašidelného kabátku. Za mě palec nahoru. 80% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zdegenerovaná komunita, tentokrát kdesi v Irsku. Nikdo o nich léta neví, hlavně že po okolí běhají stovky jejich znetvořených harantů a mrzačí výletníky. Sociálku na ně ! Film mě nudil už od samého začátku, americká rodinka se skládala z totálních pitomců, jejich jednání v určitých situacích, ani nemá cenu komentovat, vzhled retarďáků byl levný a jediný co se dá vyzdvihnout je poměrně slušná atmosféra a sem tam povedené krvavé scény - uřízlá půlka hlavy strunou asi vede, ale už vidím, jak takovouhle sílu vyvinou dvě malé holčičky. Podíval jsem se, co vzniklo v roce 2008 za Horory (a že kurva vyšlo perfektních Hororů v tomhle roce), tudíž nevidím důvod, proč bych měl téhle slabotě, udělit více jak jednu hvězdu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Len z máločoho som mal taký nesympatický amatérsky dojem ako z tejto hororovej kakačky. To akože myslel ten D. Gregory vážne? Pokiaľ áno, tak to je potom dobrá správa, pretože môžem aj ja zobrať zopár kamarátov, mobil, púder alebo trochu latexovej farby na ksicht a hajde do lesa točiť hixplo. Totálne neherecké, nestrašidelné, trápne, bez atmosféry a s dialógmi, za ktoré by sa hanbil aj prváčik z pomocnej školy. Viac k tomu nie je čo dodať, jedna hviezda za tú srandu, keď už nič iné, tak sa na tej hlúposti človek aspoň zasmeje. 20/100 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama