Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anthea je pětadvacetiletá Australanka z Brisbane, je svobodná, nenávidí svoji práci a všichni její přátelé se chystají odstěhovat pryč z města. To je ideální chvíle, kdy je třeba začít hledat sebe sama a svoje místo na světě.  V životě pětadvacetileté Australanky Anthey je jen málo radostí. Od rána do večera trčí v práci, následkem toho na ni padá nekonečná únava, nemůže zakopnout o pořádného chlapa, a aby toho nebylo málo, všichni její přátelé opouštějí Brisbane a chystají se rozlétnout všemi směry, především ale daleko od Anthey. To už je důvod k depresi. Ale možná také výzva k novému začátku. A proto Anthea dost intenzivně zvažuje, zda nenastal čas sbalit si saky paky a vydat se do světa. Naneštěstí je zde ale ještě Michael, její dlouholetá platonická láska, který nechce o žádném odchodu ani slyšet, protože si momentálně žije velmi pohodlně v zajetých kolejích nezávazného vztahu se svou expartnerkou a nic na tom nehodlá měnit. Anthea však už tuší, že i přes Michaelovy protesty se musí něco změnit. A Michael naopak konečně začíná chápat, že mu mezi prsty mizí někdo, bez koho by také nemusel být schopen žít. Hlavní úlohy byly ve dva roky staré australské romantické komedii režisérky Louise Alstonové přisouzeny Charlottě Greggové a Mattu Zeremesovi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten druh průměrné komedie, která chvílemi nudí, chvílemi baví, ale výsledkem je fakt, že si na ní divák za nějakou dobu jen převelice těžko vzpomene. Příběh je to sice zajímavý, komedii na téma všichni přátelé, známí a lásky se stěhují za moře, co s tím mám dělat, jsem určitě ještě neviděl, takže jsem doufal, že bych mohl dostat nějaký zajímavý a originální příběh, který sice opravdu v některých chvílích originální je, ale jinak je to docela zdlouhavá story o hlavní hrdince, která po celý film neví, co vlastně chce, a přitom nevědomky přehlíží, že lásku svého života má přímo před nosem. Jak už zde bylo zmíněno, film drží nad vodou především snové pasáže "co by kdyby", které jsou dost povedené, ale jinak musím upřímně říci že i přes poměrně krátkou délku filmu (hodinka a čtvrt) jsem byl docela rád, že příběh končí. Takže tohle je rozhodně nevyužitý potenciál, kterého je docela škoda, mohlo to být určitě zajímavější. Pokud se zaměřím na herecké výkony, tak tam není co vytknout, všichni zúčastnění zřejmě dali do svých rolí maximum, takže tam je to v pořádku. Z celkového hodnocení je tedy tato australská komedie spíše mírným zklamáním, ovšem dalo se na to v pohodě kouknout a bez větších potíží i dokoukat, takže uděluji průměrné tři hvězdy. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Nebýt chvilkových úletů do světa představ, bylo by to o hvězdičku míň. Na stranu druhou to je takové autralskojiné, s nádechem britského odlehčeného humoru, a byť to hraje na otevřenou notu, víme k čemu se hlavní hrdinové šinou vstříc ... společnému polibku, bohužel :-( ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Hodně špatná komedie, ještě horší romantický film. Zdlouhavý, vláčný děj, plný nudných dialogů. Už dlouho jsem se u něčeho takhle nenudil. ()

adamm90 

všechny recenze uživatele

Zase jedna z řady těch špatných komedií, jenž se točí pořád a pořád dokola. Myslím, že tento film nepřinesl nic nového. Zpracování bylo pouze průměrné, i když například scény, kdy hlavní hrdinové ve své mysli přemýšlí, jak by to s nimi mohlo dopadnout, mohli být zajímavější a dodat filmu určitý šmrnc. Bohužel, nebyly a proto pouhé 2*. ()

Reklama

Reklama