Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Ono je těžké komentovat a hodnotit přímé přenosy hokejových zápasů, nicméně kdybych měl podat nějaký důvod, proč jsem Buly ohodnotil plným počtem hvězd, bude to zřejmě kvůli našemu výbornému, sportovnímu komentátorovi, Robertu Zárubovi, který je podle mě (v porovnání třeba se slovenskými komentátory) ten nejlepší. Je vidět, že Záruba komentuje hokejové přenosy od srdce a nedělá to vyloženě pro prachy, ale samozřejmě se mi také líbí moderování Petra Vichnara a Michala Dusíka. Fanoušky zaplněné arény, krásný design studia, výborní moderátoři a elektronická tužka dodává celému vysílání na atraktivitě. | Průměr všech odvysílaných, "přímých přenosů ledního hokeje": 85% (5*) | ()

Vitex26 

všechny recenze uživatele

Svého času vtipný sportovní magazín je dnes už spíše snůškou statistik a nic nepřinášejících technických vymožeností. Bohužel i úroveň redaktorů, zejména tedy komentátorů přímých přenosů, které jsou samozřejmou součástí tohoto pořadu, šla výrazně dolů (kupříkladu Hölzel je příšerný, přestože na Vlastimila Vláška ze Studia fotbal teda nemá). Někdy je tam té profesionality (u některých i rádobyprofesionality) až příliš. Zlaté časy, kdy Záruba kolem sebe ve studiu třískal hokejkou a při přenosu Kladno - Jihlava vtipkoval, že při buly kapitánů Zajíc vs. Vlk je to tu jako v ruské pohádce. Komentuji však pouze samotný pořad, český hokej jako takový mám moc rád, i přesto, jaká sebranka ignorantů jej teď vede. To by ovšem bylo na delší debatu, která se sem ani nehodí. A souhlas s duklak2, extraliga bez Dukly není ono! ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Buly je mojí největší předností v televizi. Doba jde stále nahoru, takže je jasné, že to nebude pořád to stejné. Mění se ale akorát noví pracovníci ČT a vizáž ČT. Přenosy pořád vedou. Ohromně posunul celou tuto televizní úroveň hokeje Robert Záruba, kterému jsem za to strašně vděčný, jak se o vše stará a jak mu na tom záleží a jak jde vidět, že to nedělá pro prachy. U některých přenosů jsem zažil opravdové nezapomenutelné nervy a nemusíme chodit daleko. A když se do toho přidá Robert Záruba, Holzel, Dusík, Ondřej Zamazal, tak je to hokejový zážitek se vším všudy. Také me udivuje, že právě BULY je zde na csfd, ale na tom nic nezměním. Ještě jednu věc bych sem napsal: "Važme si našich reprezentantů a buďme na ně hrdí, teď ale nemyslím Jágra ani třeba Pavelce, ale kompletně všechny české sportovce!" ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

ČT má výborné komentátory, kvalitní přenosy zápasů a o přestávkách zajímavé rozhovory, rozbory a reportáže. A to platí jak pro domácí hokejovou scénu, tak pro mezinárodní turnaje, při kterých je organizace ještě náročnější. Celý štáb v čele s fenomenálním Zárubou odvádí dlouhodobě velmi kvalitní práci. ()

Fíma 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co dělá Buly ve filmové databázi, ale když už tu je, tak ho okomentuji. Jako naprostý hokejový fanatik si nechám Buly ujít asi jen z jediného důvodu - fandím přímo na zimáku, takže za ta léta už jsem viděl Buly snad ve všech podobách od skutečné dekorace zpodobněné jako roh ledové plochy až po dnešní virtuální studio. Alei kdyby seděli někde ve sklepě, stejně je důležité něco úplně jiného - komentáře, postřehy a reportáže. A ty jsou podle mého kvalitní a u nás jedinečné. Mám mnoho výhrad. V poslední době mi vadí, že takřka zmizely statistiky během utkání a dokonce i po nich. V nějaké přiblblé grafické tabulce se sice dozvíme, že Roman Červenka dal dnes svůj desátý gól nebo, že měl Růžička červenou kravatu, ale střely na bránu, zásahy brankářů, využití přesilovek, diváky a podobné statistiky tam nenajdete. Co mě v poslední době také dráždí, je to, že - asi pod dojmem toho, že má dnes doma každý obří plazmu - je časomíra na obrazovce tak malá, že na ní z dostatečně blízké vzdálenosti rozeznám skóre, ale kolikátá se hraje minuta je už otázkou přiblížení se do vzdálenosti jednoho metru. Tohle nechápu - oči mám totiž pořád dobré a ta časomíra byla vždy mnohem větší a čitelnější. Jinak je to pochopitelně nejlepší hokejový magazín u nás, takže pět hvězdiček, jak když vyšije. A Hosták náhodou maluje s tužkou jak Picaso! ()

Reklama

Reklama