Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Jespi 

všechny recenze uživatele

Musím smeknout před tím, jak moc kvalitně se Buly vyvinulo. Ještě před 10ti lety nic moc pořad vysílající hokej živě. Dnes si prakticky nedokážu vybavit, který sportovní pořad (jakýchkoliv sportů) by měl větší kvalitu než Buly. Nejen extraliga, ale i reprezentace, jsou na velmi vysoké úrovni a i když nemám rád spoustu komentátorů, tak vřu pokaždé, když si nějaký zápas ukradne jiná televize pro sebe. Kvalita a propracovanost Buly je prostě o několik tříd jinde, než ostatní sportovní pořady. 95% ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat lepší výplň o přestávkách hokeje. Jediný, kdo mě (a nejen mě) dokáže totálně vytočit, je Jana Niklová. Něco tak strašně protivného, nesympatického, neprofesionálního a neuvěřitelně trapného a omylného jsem nikdá neviděl. To je vlastně snad jediný důvod, proč jsem byl nucen dát hvězdu dolů. Jinak jsem maximálně spokojen i s odborníky. ()

Reklama

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je těžké ohodnotit,protože vlastně nemá konkurenci a je těžké ho k něčemu přirovnávat,alespoň já si to tak myslím.Pořad mi vyhovuje hlavně v tom,že ho vidím často,je přehledný a až na nějaké drobné vyjímky jsou tam lidi,který hokeji opravdu rozumí.Opakuji až na určité vyjímky !! :D Celkově to mám ale rád a sleduji to,protože hokej miluju,takže hodnotím lepšími 4* :) ()

vojtylla 

všechny recenze uživatele

Miluju sledování hokeje a rozhovory tipu: reportér: "Vyhráli jste 2-1. Jak byste mi zhodnotil zápas?" hráč: "No tak určitě...Vyhráli jsme 2-1. Kdybychom dali o gól víc a žádný další nedostali, tak jsme vyhráli 3-1." Mým "oblíbeným" prvkem v tomto pořadu je elektronická tužka, která dle mého názoru, akorát vyplňuje prázdné místo v přestávkovém programu. Dusík, Zajíc a Moravec jsou špatný! Záruba, Vichnar, Hosták, Pospíšil a Antoš jsou dobrý! ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Nebudu dávat hvězdičky jen za to, že znám Davida Lukšů. Takový žabař opravdu nejsem. Já oceňuji profesionálnost a jakousi lehkost s níž nám moderátoři a komentátoři předkládají neuvěřitelné kvantum statistik. Zvlášť Robert Záruba je tím proslulý. Do jeho statistik bych chtěl jednou nahlédnout. Je proslulý i tím, že si domlouvá schůzky s hráči, aby mohl předkládat i perličky z jejich života, které by se nikdo jiný jen tak nedozvěděl. ()

Reklama

Reklama