Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Ač se v pořadu možná nezabývají nejlepší ligou světa, rozhodně ho dělají nejlepší komentátoři, takže pokud chcete v českém éteru sledovat hokej - Buly je nejlepší volbou. Jiné Tv kanály jako nova sport atd možná davají potencionálně atraktivnější zápasy, komentátoři se ale těm z ČT nemohou rovnat. PROTO JEDINĚ BULY !!!! :) ()

Fíma 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co dělá Buly ve filmové databázi, ale když už tu je, tak ho okomentuji. Jako naprostý hokejový fanatik si nechám Buly ujít asi jen z jediného důvodu - fandím přímo na zimáku, takže za ta léta už jsem viděl Buly snad ve všech podobách od skutečné dekorace zpodobněné jako roh ledové plochy až po dnešní virtuální studio. Alei kdyby seděli někde ve sklepě, stejně je důležité něco úplně jiného - komentáře, postřehy a reportáže. A ty jsou podle mého kvalitní a u nás jedinečné. Mám mnoho výhrad. V poslední době mi vadí, že takřka zmizely statistiky během utkání a dokonce i po nich. V nějaké přiblblé grafické tabulce se sice dozvíme, že Roman Červenka dal dnes svůj desátý gól nebo, že měl Růžička červenou kravatu, ale střely na bránu, zásahy brankářů, využití přesilovek, diváky a podobné statistiky tam nenajdete. Co mě v poslední době také dráždí, je to, že - asi pod dojmem toho, že má dnes doma každý obří plazmu - je časomíra na obrazovce tak malá, že na ní z dostatečně blízké vzdálenosti rozeznám skóre, ale kolikátá se hraje minuta je už otázkou přiblížení se do vzdálenosti jednoho metru. Tohle nechápu - oči mám totiž pořád dobré a ta časomíra byla vždy mnohem větší a čitelnější. Jinak je to pochopitelně nejlepší hokejový magazín u nás, takže pět hvězdiček, jak když vyšije. A Hosták náhodou maluje s tužkou jak Picaso! ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Hokej miluju, byť "naživo". Když čas dovolí, jsem nepravidelným návštěvníkem stařičké holešovické arény, kterou bych však nevyměnil za nic. Všechno ostatní zde již (více než) podrobně rozebral uživ Gilmour93. Takže si to shrňmě: Záruba záruka kvality (byť se občas přetěžuje a to se negativně projevuje v jeho statistických přehmatech), Hosták profík každým coulem, až to občas přežene a člověk má starost, aby si v samém zápalu gestikulace nepropíchl oko elektronickou tužkou, Jiří Holeček ať raději polyká granule a procvičuje klouby, věčně vysmátý (nebo permanentně zhulený?) Ondra Zamazal, "opuchlý atlet" (kdy máte pocit, že mezi něho a hosta by se nevešla do místnosti už ani moucha), ale správný řízek (býv. pan rozhodčí) Michal Dusík, "pan profesor" čtverný axel Petr Vichnar, pitbul Jirka Hölzel, "teploměr" sparťan (pohodář) každým coulem Pavel Richter a výčet ukončím sympatickým (se správným mixem postřehů, vtipu a nadhledu) a před jehož „nevinným rošťácko-šibalským“ úsměvem vlhnou kalhotky nejedné SS (aby nedošlo k omylu, teď nemám na mysli pány Goringa, Goebbelse a jim podobné), nýbrž sličné slečny. (někdo mi ukradl přehlasované o, pokud ho někdo najde, zašlete mi ho pls obratem mailem, díky) Michalem Pospíšilem. ()

AriAries 

všechny recenze uživatele

Jako většina věcí v dnešní době, se ani Buly neubránilo přijímání nových trendů. Ze sportu se bohužel stává víc a víc byznys a i kvalita extraligy trpí nedostatkem financí a odchody hráčů. To vše se projevuje i na slovech komentátorů, kteří čím dál častěji zmiňují/propagují konkurenční ligy ať už jde o ty skandinávské, KHL, nebo NHL a více méně přejímají trendy zahraničních expertů a televizí, které se pak snaží otisknout do českého hokeje bez ohledu na to, jestli jsou pro něj vhodné nebo ne. Potažmo jestli českému hokeji ujíždí vlak z kvalitativní stránky, nebo jen z hlediska trendů které se přizpůsobují poptávce a jestli trend=kvalita. Jelikož jsou peníze jak tomu bohužel v současnosti bývá vždy až na prvním místě, je i na pořadu znát snaha o sledovanost, vychytávky, technické fígle a prodávat sport jakožto produkt. Pro člověka který se vzhlíží v hodnotách Pierra de Coubertina či Gutha Jarkovského je těžké se smířit s tím, že je trochu na ústupu skutečná podstata sportu. Přes to všechno má ČT nejlepší sportovní komentátory, nejlepší odborníky a jako člověk hokeji propadnuvší nemůžu ohodnotit nejlepší hokejový pořad na trhu jinak, než pěti hvězdičkami. ()

TheGunner 

všechny recenze uživatele

Buly dnes (29.11.2009) slaví 700 vydání a můžeme s čistou hlavou říct, že zaslouženě. Na tomto pořadu je vidět kus odvedené práce. Nesouhlasím s tím, že to není to, co bejvávalo, ba naopak se to podle mě dál zlepšuje. Hokej šel za dobu vysíláni tohoto pořadu hodně nahoru a studio se tomu dokázalo přispůsobit. Prostě tohle je milník mezi všema sportovníma pořadama. HC Vítkovice!!! ()

Reklama

Reklama