Reklama

Reklama

Soudní vyšetřovatelé

(seriál)
  • Česko Forenzní vyšetřovatelé (více)

Obsahy(1)

Vyšetřování které následuje po zločinu. Materiály, které nemůžete vidět mimo soudní síň a dávají možnost poznat případ z první ruky. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Strašlivá, ale fakt strašlivá nuda. Podtržená neskutečným dabingem! Konkrétně jeden pán ve mně neustále vyvolával pocit, že ho to stráááášně nebaví. Tak se na to vyser, vole! Jinak ale věřím, že to je výborný studijní materiál pro kriminalisty a detektivy, nemálo by se jistě vzdělal i nejeden desperát. Ale já jsem se u toho chtěl bavit, a to se mi tedy jaksi nedařilo. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na CBS Reality jako Forenzní vyšetřovatelé. Aneb reálná kombinace profilingu z Die Cleveren, práce Kůstky z Bones a Cold Case. Jenom mě zabíjí ten rychlodabing. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Upoutávka Přenecháním koumání v moci algoritmizace Velkým Slídilem ovládané Odpadní Trubky nutně ústí v stoku. Vzdor tomu mnozí z nás se porůznu v čase plaví tímto nekonečným tokem. (úsměvně dramatický hudební podkres) Avšak již příští záhyb může skrývat deltu zakusující se do obšírné žumpy, kde radno vzdáti se veškerých nadějí. Náhodné citace sama sebe Fakt začal poslouchat. Některé jsou falešné. Nejlepší komentář všech dob. Znělka (televizní kvalita) Fortelní vykukové: Případ zdařilé kretenizace Úvodní slovo (tady se hodí buchta, nebo něco obdobně váženého) Pokud si dospělý člověk cucá palec, vycucne z něj nejspíše krev a nebo hnis. Proč by si jinak palec cucal. Avšak existují i tací s baronem Prášilem si nezadávající.... Šaráda Bez spojitosti vyplavené fekálie. (vlezlá předělová znělka) Odlišné stejně vypadající exkrementy. Některé jsou falešné. (obdobně vlezlá odlišná předělová znělka) Vzdal jsem to, když jsem to fakt začal poslouchat. A myslel, že slyším špatně. (dramatická předělová znělka) Bububu, teroristi, imigranti, drahý, zadarmo, nejlepší, tradiční. (vlezlá předělová znělka) Pořád dokola stejný průjem. Stále stejný způsob dramatizace. Opakující se lhaní či blábolení. (vlezlá předělová znělka) Další neutuchající záplava fekálií. Rozuzlení (líbivá optimistická napodobenina) Z počátku situace nevypadala slibně, avšak nakonec jsem napsal na konec, díky na trh orientovanému strukturování, bezpochyby a bez příkras, nejlepší komentář všech dob. Reklama (úsměvně dramatický hudební podkres) Nenechte si ujít! V příštím komentáři vám nalžu... ()

Attta

všechny recenze uživatele

Upřímně? ...docela slušná nuda. Mě to přišlo jako kdybych hleděl na nějakou tu přiblblou seriálovou kriminálku a to především kvůli těm pitomým video rekonstrukcím, které tady byly opravdu zbytečné. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama