Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh trestanců Quasar Kida a Stingray Sama, kteří jsou vysláni v rámci odpracování si svého trestu na misi, o které mají jen jedinou informaci: mají za úkol zachránit holčičku. Postupem času a na různých planetách získávají indicie k jejímu nalezení. (Ouzai)

Recenze (12)

Bismarck 

všechny recenze uživatele

OMG! Listen to this guy and sing with him!...... This here's a lullaby... It's song to go to sleep by... Close your eyes while my friend and I here sing you a lullaby... Listen to the words of the song... They're all about cats and dogs... Cats and dogs and stars in the sky in a pretty little lullaby... In a pretty little lullaby... (https://www.youtube.com/watch?v=d5s0Qk93MQY) ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Je to fascinující, kolik nejrůznějších podob může nezávislá kinematografie (nejen) v USA mít... Tuhle absurdní multižánrovou parodii bych s nadsázkou dokázal charakterizovat asi jako nízkorozpočtového Limonádového Joa nebo Mazaného Filipa, říznutého navrch ještě sci-fi. :-)) Děj o dvou pistolnících z Divokého západu, kteří v rámci trestu putují vesmírem napříč planety s cílem záchrany unešené holčičky, je rozdělen do 6ti krátkých epizod se samostatnými titulky i znělkou, čím zároveň vedle westernů a sci-fi paroduje i formu seriálů na pokračování. Každá z těch epizod při tom oplývá neskutečně nápaditou výtvarnou a hudební stránkou a střídá velmi zdařilé scény s několika naprostými úlety v takové kadenci, že mě celých 61 minut totálně přikovalo k obrazovce! Ze začátku jsem měl sice pocit, že to půjde dost mimo mě a ocením maximálně tu jinakost a pár nápadů, ale u třetí epizody jsem už zjistil, že se náramně bavím, putování Stingraya Sama a Quasara Kida mě chytlo až do konce a nakonec i těm hudebním číslům, která mi v první polovině nevoněla, jsem přišel na chuť – zvláště uspávanka i ta nasledující píseň s hrou na kytatru se mi hodně líbily. Takže za mě ANO, super zábava, osobně se mi to celkem trefilo do noty... [75%] ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Buck Rogers (seriál ze 30.let), Flash Gordon (seriál ze 30.let), špetka z Monty Python a ještě menší z Červeného trpaslíka, protřepat nemíchat. Parodie, satira, podobenství. Scifi, westerny, rodokapsy. Natočit tohle Britové, byla by to jistě mnohonásobně větší řachanda. Nejvíce se mi líbily tanečnice Nebe a Hvězda ze Žvýkacího tabáku, jelikož mi připomněly volbu miss z Hoří má panenko. Jo a pak písničky. Škoda, že výtvarná stránka byla jen lehce nahozena, tam by se daly vymýšlet věci. Škoda, že když byla výtvarná stránka nedotažená, nesoustředili se více tvůrci na humor. Jistě, být těhotný muž a čekat rejnoka zřejmě vyvolá u Američanů nekontrolovatelné záchvaty smíchu, leč pro našince je to spíše jen úsměvné. Taková ptákovina, která se však s parodiemi Limonádový Joe, Čtyři vraždy stačí, drahoušku či Kdo chce zabít Jessii? nemůže vůbec porovnávat... ()

pesbara 

všechny recenze uživatele

to je teda správná ulítlost:o) mám rád takové filmy a tady po dlouhé době beru i že je to skoro čb. Je to takovej vymyšlenej svět sám pro sebe, kde v neuvěřitelném příběhu dvojice skvěle zpívajících kovbojů (hudba je dokonalá), zachraňuje holčičku v ponorce od Zemana. Asi to nebylo ani moc drahé ale rozhodně originální a zábavné. Zařazuji do svého zlatého fondu:o) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Forma zajímavá- pozitivně hodnotím B&W obraz a animace, spíš negativně členění filmu na šest samostatných dílů. Moc se mi líbila muzika. Vůbec mě nevzal příběh a minula mě většina gagů. Tuším, že tam nějaký byly, ale bránici mi nepoškádlily- to tedy ani náhodou. Atypická, patrně odvážná věc, něco tomu ale chybělo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama