foto

Peter Kremer

  • nar. 18.2.1958 (62 let)
    Brilon, Německo

Biografie

Syn inženýra a herečky získal své herecké vzdělání na Folkwangschule (vysoká umělecká škola) v Essenu. Hrál v nejznámějších německy mluvících divadlech (mimo jiné ve Frankfurtu, Curychu, Berlíně a v Mnichově) významné role, např. prince Hamleta.

V roce 1998 ho producent Helmut Ringelmann objevil jako ideálního představitele hlavní role v kriminálním seriálu SISKA. V epizodě Zhroucení, která se na televizních obrazovkách objevila 8.10.2004, vrchní komisař Peter Siska následkem střelného zranění zemřel. Peter Kremer ze seriálu dobrovolně odešel.

Roku 2007 hrál na Festivalu Karla Maye v Bad Segebergu nepřítele Vinnetoua – Santera.

Klarusa

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Bozen-Krimi: Zündstoff (TV film)
Die Getriebenen (TV film)
2019 Tatort - Zorn (TV film)
2018 Rosamunde Pilcher - Wo dein Herz wohnt (TV film)
Schattengrund (TV film)
2017 In Wahrheit - Mord am Engelsgraben (TV film)
2016 Wenn es Liebe ist (TV film)
2015 Brandmal (TV film)
Der Verlust (TV film)
Die Udo Honig Story (TV film)
Inga Lindström: Hotel u jezera (TV film)
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
Tatort - Roomservice (TV film)
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2013 Válečná generace (TV film)
2012 Alleingang (TV film)
Inga Lindström: Ve jménu lásky (TV film)
Rommel (TV film)
Tatort - Todesbilder (TV film)
Špiónka (TV film)
2011 Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
2010 Místo činu: Brémy - Milovaná (TV film)
Tatort - Bluthochzeit (TV film)
2009 Ein Fall von Liebe (TV film)
Eine Frage des Vertrauens (TV film)
Kinder des Sturms (TV film)
2007 Hranice zoufalství (TV film)
Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Ein mörderischer Spaß (TV film)
2005 Die Diebin und der General (TV film)
Die Leibwächterin (TV film)
Weiße Stille
1997 Ausgerastet (TV film)
Kalkuliertes Risiko (TV film)
1987 Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
1982 Schlagschatten (TV film)

TV seriály

2020 Vraždy u jezera (TV seriál)
Der Blutritt (E11)
Fluch aus der Tiefe (E10)
2019 Vraždy u jezera (TV seriál)
Die Meerjungfrau (E09)
Štvanice (E08)
2018 Friesland (TV seriál)
Schmutzige Deals (E07)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
Navrátilec (E06)
Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
2017 Charité (TV seriál)
WaPo Bodensee (TV seriál)
Die Aussteigerin (S01E05)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
2013 Lilly Schönauer (TV seriál)
Láska z minulosti (E13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Reiterspiele (S11E04)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Mord & Malerei (S04E02)
2011 Nachtschicht (TV seriál)
Reise in den Tod (E10)
Ein Mord zu viel (E09)
2010 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod im Kloster (E05)
Hotel snů (TV seriál)
Chiang Mai (E13)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Aufs Kreuz gelegt (E11)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
další epizody (8)
Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Černá Madonna (S13E15)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zersprungene Seele (S08E10)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Neviditelný důkaz (E07)
2004 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Plavba za štěstím (E02)
2002 V podezření (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Nacht der Frauen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2015 Uli Hoeneß - Der Patriarch (TV film)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)