Reklama

Reklama

Buď já nebo pes

(pořad)
Reality-TV
Velká Británie, 2005, 32x23 min

Obsahy(1)

Vstupte spolu s trenérkou a expertkou na psy Victorií Stiwellovou do domácností, kde domácí zvíře tropí výtržnosti a rodina zalézá do boudy. Victoria přichází, aby tu znovu nastolila řád - pozorováním, rozhovory a natáčením skrytou kamerou dokáže určit problém a její praktický výcvikový program nabízí psům i jejich majitelům šanci jak u domácích mazlíčků změnit dosavadní špatné návyky, vrátit je tam, kam patří, a z jejich páníčků opět udělat pány domu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je neuveriteľné o čom všetkom sa dnes točia televízne formáty, čo sa hrdia nálepkou reality-show. V tomto konkrétnom prípade sa jedná o zvládnutie problémových psov. Britskí majitelia týchto štvornohých miláčikov, ktorí si nevedia s nimi rady, si pozvú do svojho domova profesionálnu cvičiteľku Victoriu Stiwellovú. Tá svojimi skúsenosťami a vrodenou dominanciou umravní každého psieho chuligána. ** ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ó, jako pořad by to fungovalo, kdyby ovšem naše "cvičitelka" nelezla psům do prdele. Neposlouchají ji, ale jídlo, kterým neustále uplácí. To není výchova psa, ale prachsprosté klamání lidí, které vás ve vztahu nikam neposune, už vůbec ne na místo vůdce smečky. Pořad čistě pro holčičky, které se bojí svého psa vzít za kožich a usměrnit ho. Cesar Millan je pán, tahle paní mu nesahá ani po kotníky. Protože tuhle paní konfrontovat opravdu problémový a agresivní pes, tak by neměla šanci. Také problémy, které rodiny v pořadu mají, jsou velice, velice úsměvné a každý, kdo vychoval psa to dobře ví. Znalec psí duše je úžasný pořad, který vás hodně naučí o tom, jak se ke psům chovat. Tento jeho britský protějšek vás akorát zkazí, popřípadě vám skvěle ukazuje, jak se to dělat nemá. ()

Reklama

hellequine 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale dle mého názoru by se tento typ pořadů vůbec neměl vysílat.. Když už se cvičiteli podaří správně tipnout co za problémovým chováním stojí a pak se mu čirou náhodou podaří sestavit dobrý plán, jak psovi pomoci, rozhodně to není žádný manuál. A radši ani nechci vědět, kolik Frantů a Mařenek ten určitý postup napasuje na svého psa. A tohle by si na triko žádný pravý etolog nebo cvičitel nevzal. To u mě platí pro všechny psí pořady tohoto typu, které znám. Ano, Cesar Millan je charismatický, Victorie Stiwell vypadá jako sexy domina a Hana Žertová má... hm... šedivé vlasy. Ale to je asi tak všechno. ()

SoulAsAGem 

všechny recenze uživatele

Jsem rada, ze je i takovy druh reality show. Myslim, ze je to velmi poucne a pomuze to spouste lidem zamyslet se, jestli je spravna volba poridit si psa, zvazit svoje hodnoty, zamyslet se nad vhodnym plemenem k sobe samemu a popremyslet o spravne vychove a treningu sveho mazlicka. Je opravdu velmi smute, ze porizovani psu, se stalo pouhym trendem a v nejhorsim pripade, modnim doplnkem mladych lidi a to specialne, co se bojovych plemen tyce. Vetsina majitelu si za zadnou cenu nepripusti, ze jejich psum neco schazi a ze nemaji vhodne podminky pro zivot a tim nemyslim jen prostor, ve kterem jsou vychovavany. Tato TV show neni o problemovych psech, ale o jejich problemovych majitelich. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Z celého pořadu mám dojem, že rychlé úspěchy Victorie Stiwellové jsou možné jen díky brutálnímu stříhání. Jako příklad uvedu díl, co jsem viděl včera. Dvě lezbičky z USA měly 3 psí magory a jednu elektrostatickou rohožku a převýchova těch třech psích anarchistů byla snadná a rychlá jako jízda šalinou z Čáry na Prígl, během chviličky poslouchaly jak ovčáci z koncentáku. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama