Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Aintcha odpad!

všechny recenze uživatele

Z dvojici Vojtěch Kotek a Jiří Mádl se mi chce možná tak akorát zvracet. Už jako herci mi přijdou dost trapní, natož jako moderátoři. A celkově pořad Stahovák mi přijde zbytečný. Jako jediné plus vidím jen v tom, že si někdo dá tu práci a najde pár vtipných videí z youtubu. Možná bych hodnotila lépe, kdyby se to alespoň jmenovalo Roztahovák :-) ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní již celkem pohaslé mladické duo nikde díky bohu nepůsobí... A tak můžeme poděkovat opět nově za "zábavný" a "vtipný" pořad.Zase je to jeden z řady nevtipných a zbytečných pořadů ale jak říkám jsou i horší věci bohužel bych se za jednu hvězdu k tomuhle pořadu musela studem propadnout do země takže lepší než odpad tomu nedám. ()

Reklama

Vlkodlak13 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani trochu mi nejde na rozum, co měl tento pořad za cíl. Bohužel jsem měl tu čest párkrát vidět tento výtvor.. Když už se tam v jednom ze sta videí ukáže něco opravdu zajímavého jako třeba Guillaume Néry, který skočí do hluboké díry v moři nebo nějaký bubeník, který umí (asi) dobře hrát a mi to máme slyšet, tak do toho musí žvanit ty svoje cypoviny a nikdo tak nemá šanci slyšet onoho bubeníka.. Většinou tam jsou však videa, která jsou buď nechutná, trapná, odporná nebo s obsahem nad 18 let.. Jasně, lidi na netu hledají hovadiny, ale nechápu jak někdo může říct, že mu tento pořad ušetří čas a námahu s hledáním oněch videí a dá tomu několik hvězd.. Toto je věc, která se neměla dostat do televize a pokud ano, tak to alespoň měli vzít za jiný konec, chovat se profesionálně (pokud to slovo znají) a ukazovat tam videa, která opravdu stojí za to a člověk o nich třeba ani neví, protože netuší co má hledat nebo že něco takového existuje.. ----- Toto je jedna z dalších věcí, kterou bych nedoporučil sledovat. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme všechno na jednu hromadu. Máme tu nablblá, někdy i zajímavá videa, to beze sporu, ovšem ta si můžu sjíždět na internetu a trapnou dvojku Kotka s Mádlem, ti dva jsou na zabití. Co mi tedy Stahovák přináší? Jedině to, že se snažím najít dálkový ovládač a přepnout v nejkratším čase na jiný program. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost (málem) zabila D.Moorea. Viděl jsem dnes necelých deset minut tohoto zábavného TV pořadu. Nedá mi to, ale musím citovat Jiřího Jsemblb Mádla, který spolu s Vojtěchem Trapnýmvolem Kotkem komentoval jakési amatérské video dvou dívek slovy: "Nevíme, jestli jsou blbý jako vagon sraček, ale..." a tak dále. Já taky nevím, jestli jsou Mádl s Kotkem blbí jako vagon sraček nebo ne... Ale ubozí, trapní, okoukaní, nezábavní a patrně i mentálně postižení, to ano.__P.S. Koho pohoršilo slovo sračka vyskytující se v mém komentáři třikrát, ať napíše do televize. Naučil jsem se ho ve Stahováku. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama