Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Ereniss odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se NOVĚ vážně nepovedlo (ne, že by se jí někdy vůbec něco povedlo). Ale trapnost a ubohost těch dvou šašků je k smíchu (nebo k pláči?). Videa si dokážu najít na youtube i sama a rozhodně zábavnější, než co předhazují ti dva. Úplně zbytečné plýtvání divákovým časem. Asi nemají na Nově čím zalepit díru v programu. PS: Viděno cca 5 minut čistého času. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju naprosté dno televizní zábavy. Dva zoufale hloupí moderátoři, kteří mají problém s tím, aby bylo jejich češtině vůbec rozumět, se snaží bavit. Je to někdy tak trapné, až je to úsměvné, ale mnohem častěji je to trapné nesnesitelně. Málokdy se mi dával odpad! s tak lehkým srdcem... ()

Reklama

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost (málem) zabila D.Moorea. Viděl jsem dnes necelých deset minut tohoto zábavného TV pořadu. Nedá mi to, ale musím citovat Jiřího Jsemblb Mádla, který spolu s Vojtěchem Trapnýmvolem Kotkem komentoval jakési amatérské video dvou dívek slovy: "Nevíme, jestli jsou blbý jako vagon sraček, ale..." a tak dále. Já taky nevím, jestli jsou Mádl s Kotkem blbí jako vagon sraček nebo ne... Ale ubozí, trapní, okoukaní, nezábavní a patrně i mentálně postižení, to ano.__P.S. Koho pohoršilo slovo sračka vyskytující se v mém komentáři třikrát, ať napíše do televize. Naučil jsem se ho ve Stahováku. ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

V dnešní době si sice zábavná videa na youtube dokáže najít každý, přesto se jedná celkem o zajímavý sestřih toho nejvtipnějšího. Častokrát jsem se zasmál i nahlas, a to se mi u televize moc často nestává. Vtípky moderátorského dua hodnotit nechci a myslím, že zde si přijdou na své možná spíš mladší diváci a divačky. ()

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že by to mohlo být i...no jak to říct, abych nevypadal jako debil....třeba i trošinku vtipný, ale kdyby pustili videa za sebou, bylo by to aspoň o hvězdičku lepší, než s těmahle kreténama, který se snaží bejt za každou cenu vtipný. Doufal jsem, že to bude mít třeba na =3 , ale to sem tomu věřil moc. Prostě další propadák, kterej eště ke všemu dali na novu, který z 20 minutovýho pořadu udělají hodinovej. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama