Reklama

Reklama

Sebastián mezi lidmi

(seriál)
  • Francie Sébastien parmi les hommes (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pokračování příběhů o fence Belle a chlapci Sebastiánovi, který se tentokrát setkává se svojí skutečnou rodinou. Sebastiánovi už je devět let. Společně s věrnou fenkou Bellou a s Césarem, který ho vychoval, odjíždí do nížin za svým dosud nepoznaným otcem, který je chovatelem a trenérem dostihových koní a kterému patří velký hřebčín. Jediný důkaz, který dokazuje, že Sebastián má otce, je malý medailónek, který chlapec dostal po matčině smrti. Sebastián se musí naučit mít otce a svůj nový život rád a to nebude vždy snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (4)

Bella a Sebastián (1965) (seriál)

  • Zřejmě z propagačních důvodů, a proto, že nebyly uvedeny žádné titulky, vznikl dojem, že Mehdi El Glaoui (Sebastián) nazpíval znělky všech tří sérií. V roce 2009 Mehdi přiznal, že se je na přání své matky pokusil nazpívat, ale měl pocit, že odvedl špatnou práci, a přesvědčil ji, aby tím pověřila někoho jiného. Ve skutečnosti dvě z nich nazpívali členové chlapeckého sboru „Les Petits chanteurs d'Asnières“, z něhož později vznikla populární skupina Les Poppys. Titulní píseň první série Bella a Sebastián (od r. 1965) nazpívala zpěvačka L'Oiseau. Melodii z druhé série Sebastián mezi lidmi (od r. 1968) nazpíval Bruno Victoire Polius, který se jako teenager proslavil jako zpěvák hitu skupiny Poppys „Non non rien n'a changé“. Harry Trowbridge, rovněž člen skupiny Les Poppys, nahrál píseň „La sirène aux longs cheveux“ pro třetí a závěrečnou sérii s názvem Sebastian a Marie Morgana (od r. 1970). (sator)

Sebastian a Marie Morgana (1970) (seriál)

  • Celý cyklus obsahuje tři sezony: Bella a Sebastián (od r. 1965), Sebastián mezi lidmi (od r. 1965) a tento Sebastian a Marie Morgana. V sedmdesátých letech ho odvysílala Československá televize neúplný, diváci neviděli poslední sérii Sebastian a Marie Morgana. Závěrečnou sérii zakoupila a nadabovala již Česká televize po třiceti letech a v roce 1997 odvysílala. (sator)

Reklama

Reklama