Reklama

Reklama

14 ostří

  • Hongkong 14 Blades (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kung fu thriller z raného období dynastie Ming. Nastupující císař zřizuje propracovanou vnitřní bezpečnostní síť tím, že vytrénuje sirotky z ulice v přísném totalitním režimu. Dostávají název Jinyi Wei, "Brokátoví strážci". Jejich velitelem je Qing Long "Azurový drak". Agent tajné služby (Donnie Yen) má v této historické řežbě roli zachmuřeného válečníka, jenž se umí ohánět mečem jako nikdo jiný. (Vämpiriüs)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Len z úcty k Donniemu dávam tri hviezdy. Inak je to miliónty krát spracované to isté. Hong Kong a čína valia len historické snímky, ktoré sem tam ozvláštnia o nadprirodzené elementy, ale je to tá istá omáčka a polievočka, ktorej som už poriadne prežratý. Taký Tiger a drak alebo Hrdina boli úplne niekde inde. ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Opäť neporazitelný Donie Yen v pohode utiahne i príbehovo tuctovejší historický epos s príchuťou wuxia. Sympatická je i romantická linka s čínskou kráskou Wei Zhao. Chcelo by to ale dôstojnejšioho záporáka, tá Tuo Tuo (občas i CGI),moc charizmy nepobrala. Potešili i dobrí a charakterní lúpežníci. Tak 7/10. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

" Za bratry v boji, kteří padli rukou zrady, za důstojnost a meč odplaty, který zvlhnul krví nepřítele. " Jen o trošku slabší než Three Kingdoms. Viditělně špatná CGI grafika, kterou vyvažuje tradiční čínská hudba a povedené souboje. Hlavním lákadlem tohoto snímku je bezesporu Donnie Yen, který ovšem tentokrát nepředvedl takovou řežbu jako v IP Manovi. 65 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ani na druhý pokus ma to nenadchlo. Film som si už vôbec nepamätal a ani sa nečudujem. Po dejovej stránke to je strašný chaos aj tesne po dopozeraní. Strašne dlho trvá kým sa vyjasní kto stojí na akej strane a o čo komu ide. A nielen behom toho ale aj potom to je nezáživná nuda s nezaujímavými postavami. Film nezachránia ani bitky. Sú totálne predrátované, zbesilo zostrihané a často nasnímané vo veľkých detailoch. Donnie zo svojich schopností predvedie absolútne minimum. Namiesto neho mohli kľudne obsadiť nejakého netrénovaného speváka a výsledok by bol rovnaký. Potešil ma len výskyt pár veteránov zo zlatých 80siatok ako Sammo Hung, Wu Ma alebo Fung Hak On. Ale okrem roztomilého Wu Ma nikto z nich nemá priestor vyniknúť. Výsledkom je extranudné predrátované kung-fu. 4/10. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Dostane –li pečeť vládce Čching, bude moci se svým vojskem vpochodovat do města. Lidé budou trpět v dlouhé a krvavé válce..... Výborné souboje plné zpomalených záběrů, výtečná ruční práce, hvízdání oceli a technický vychytávky. Taková pohádka. Krvavá pohádka. Poklona patří režisérovi D.Lee, který z jednoduché báchorky udělal koukatelnou dobrodružnou podívanou, plnou ,,moderního“ zábavnýho Kung-Fu. Navíc, proč by měl bejt film s D.Yenem špatnej? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, kde Rambo hledal inspiraci pro své šípy. 2.) Chci oslavit Den letectva (17. září) s létajícím D.Yenem. 3.) Chci vidět (téměř) americké dobrodružství na orientální způsob. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v čínské autonomní oblasti Ningxia Hui. (Terva)

Reklama

Reklama