Reklama

Reklama

Staňte se svědky nového pojetí hrůzy od Orena Peliho, režiséra hororu Paranormal Activity. Tři mladí konspirační teoretici se pokusí odhalit záhadu, kterou je obestřena oblast 51 - přísně tajná vládní základna, o níž se proslýchá, že zde probíhala setkání s mimozemskými bytostmi. V podzemních prostorách však odkryjí děsivá tajemství, jaká si nikdy nedovedli představit. Prožijte s nimi trýznivé dobrodružství, které se odvíjí v tomto působivém filmu poskládaném z nahrávek, jež zachycují jejich mrazivé zážitky. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

No fajn. Tento handmade film točený z POV pohľadu vie aspoň navodiť fajn atmosféru a vie to udržať v napätí skoro do konca. Potom sa to ale celé zvrhne, začne to byť nepriehľadné a je pekne vidieť, že ani tvorcovia nevedia, čo v tej Arei je, preto si tam niečo vymysleli a prehnali to. Držať sa viac pri zemi a ukončiť to dôstojne, bolo by to zaujímavejšie. 2 z 5 ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Tento film je absolutně totálně v pr.... Parta dežinů s videokamerou se chce nabourat do nejstřeženější oblasti na světě a dokonce se jim to i povede...jo jasně, chodit si po základně jen tak a ještě mít čas na exkurzi. 80% filmu se tam absolutně nic nedělo a ty vteřinové záběry na mimozemšťany jsou ještě trapnější než v dobách rozmachu digitálního sci-fi, kdy minuta takového mimozemšťana stála víc než celý film. Found footage nesnáším, debilní nelogické děje ještě víc.... 10% ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem si, že si pustím film do pozadí, protože jsem měl nějakou práci a já když mám něco puštěné, tak to dokážu poslouchat a vím v rámci možností, co se tam děje a o co v tom filmu jde. Chtěl jsem taky do pozadí něco co mi nebude líto, že neuvidím, ale jenom uslyším a taky vím, že Oblast 51, jsem už měl dlouho ve Chci vidět, tak jsem využil příležitost. Možná bylo dobře, že jsem jenom poslouchal, protože ta poslední půl hodinová sekvence, kdy jsem už do oho trochu pokukoval byla opravdu hrozná, tak jsem hned radši odvrátil zrak a poslouchal. Možná by to hodnocení bylo dost razantní, kdybych to sledoval, ale takhle srážím jenom za ty  kecy, které v tom filmu se nedaly poslouchat 3,5/10 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Čím viac ludia nenávidia Found Footage, tým viac sa mi páči. Síce je dej slabý a miestami nezáživný, ale napriek tomu sa mi to páčilo. Nikdy by ma nenapadlo, že do najstráženejšej oblasti na svete sa dá dostať tak jednoducho. Keď to ale porovnám s Hangar 10 z minulého roku, čo je v podstate presne to isté aj dejovo aj prostredím, Area 51 je u mňa osobne o 2 triedy vyššie, keďže Hangar 10 patrí do mojej TOP 3 najhorších hororov, ktoré som kedy videl. Síce to tu je hodnotené ako odpad, čo vážne nechápem, ale mne sa to páčilo. + herec z Paranormal Activity: The Marked Ones ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Inu, doufal jsem, že negativní hodnocení a komentáře jsou prostě klasika u špatných filmů, které jsou vlastně docela dobré. Tak jako to klasicky bývá u Uwe Bolla. U Paranormal Activity jsem se bavil. Téměř u všech dílů. Ale u oblasti 51 jsem jenom kroutil hlavou jaká je to hovadina. Jedinou hvězdičku dávám za klasické nadpřirozené schopnosti okolí sebou třískat a taky za bílobílý interiér na konci filmu. Jinak je to krávovina. Teprve po dvaceti minutách, co se tam ta sebranka toulá téměř bez jakékoliv pomůcky, jen nějakých map, které si mohl klidně Jelenin otec vymyslet, ale budiž, narazí na první kameru. Teprve po takové době, kdy jsou v superstřeženém zařízení. Antigravitační šutrák, inteligentní sliz, a alieni nemají ani prostor na to aby dokázali, o co šlo. Super, že to kluci našli, ale taky mohli najít jenom to malý průhledný ufo a pak se rozdělit. Film vskutku postrádající nějakou logiku. Taky mohli říct, jestli Reidovi něco udělali... i když vlastně kdo mu to měl říct, když ho nechytli. No, když přimhouřím oči, logické to je, ale přitažený za vlasy několika desítek lidí, kteří řvou bolestí při sledování tohoto filmu. slabých 10% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film je natočen podle stejnojmenné videohry z roku 2005. (Corpsegrinder)
  • Film bol hotový už v roku 2009, ale na verejnosť sa dostal v roku 2015. (Marceloo)

Související novinky

Paranormální sci-fi a paranormální dvojka

Paranormální sci-fi a paranormální dvojka

29.10.2009

Narodil se v Izraeli, ve svých devatenácti letech odjel do USA, vystudoval grafiku a animaci a je tvůrcem nejrentabilnějšího filmu (nejen) roku 2009. Oren Peli. Paranormal Activity natočil za 15 000… (více)

Reklama

Reklama