Reklama

Reklama

Staňte se svědky nového pojetí hrůzy od Orena Peliho, režiséra hororu Paranormal Activity. Tři mladí konspirační teoretici se pokusí odhalit záhadu, kterou je obestřena oblast 51 - přísně tajná vládní základna, o níž se proslýchá, že zde probíhala setkání s mimozemskými bytostmi. V podzemních prostorách však odkryjí děsivá tajemství, jaká si nikdy nedovedli představit. Prožijte s nimi trýznivé dobrodružství, které se odvíjí v tomto působivém filmu poskládaném z nahrávek, jež zachycují jejich mrazivé zážitky. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Na found footage mám alergii a když to vidím, chytám osypky. Tenhle režisér je tím na rozdíl ode mne fascinován. Proto se kluci flákaj s kamerou čtvrt hodinu po baráku a já se nudil a nudil, až jsem málem usnul. Navíc jako UFOlog tyhle cancy nějak nemusím. Touž raději rovnou nějaké dobré SF. No, prostě je to film k ničemu, pokud se už na pár sekund něco děje, není to vidět. Takže si, vážení autoři , takový film zasuňte do … ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Kombinácia paranormalu s blair witchovou schémou. Tvorcovia stále stavajú na tom, že mobilová kamera má byť zapnutá, aj keď nad vami lietajú UFO tanieriky s odstredivou gravitačnou silou. No nič, ale dejotvorba je dlhá (čo nemyslím urážlivo) a strieda niekoľko dobre zostrihaných sekvencií od lúpeže cez "vládne sprisahania" až po spomínanú Oblasť 51. Má to taký "hmotnejší" dej, než iné footageovské virály. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film má pomerne dlhú expozíciu, kým sa dostaneme na miesto, chvíľu to trvá. Potom sa to celkom slušne rozbehne, všetci pobehujú ako splašení, pozrieme sa do ufa, utekáme po rôznych chodbách a katakombách. Lenže potom príde záver a ten všetok ten sotva priemer pochová. Alebo odnesie do vesmíru. Ono totiž viacero vecí postráda logiku. Tvrdia nám, že labáky sú 2 km pod zemou a sme tam hneď. Samotná cesta a jej plán s ranným vyzdvihnutím je časovo úplne mimo. No a potom ten záver, ktorý nebudem spoilerovať ukazuje, že americkí vedci sú asi úplní tupci. Bohužiaľ sú nimi tvorcovia. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Celé o hovne. Nemám dôvod chváliť "novinku", v ktorej sa takmer celú stopáž nič nedeje a keď sa už niečo diať začne, aj tak nie je nič poriadne vidieť. Aj keď to nakrútil známy režisér, mne to môže byť fuk. A nie je to preto, že nemusím found footage. No takéhoto zmäteného pobehovania s kamerami som si už užil dostatok, a keď tam za hodinu a pol nedokážem nájsť nič, čo by ma dokázalo aspoň trochu upútať, tak tu nie je čo riešiť. Ináč, porovnal som si na IMDB rozpočet tohto očakávaného "megahitu" (ironicky myslené) s parádnym "Evidence". Neverím vlastným očiam. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

27%? 28%? No neblázněte! Podle mě to bylo moc fajn. Dokonce to bylo jedno z nejlepších found footage, co jsem kdy viděl se odvažuji říct. Ti "herci" byli celkem uvěřitelní, prostředí Oblasti 51 se mi moc líbilo, zápletka byla sice hodně slabé, ale celkově je to velice svižné a zábavné. Není to žádná špička ve sci-fi filmech, ale kdo by to od toho snímku čekal? Asi 90% lidí tady. Já jsem věděl, že nechci prvotřídní blockbuster, ale kvalitní béčko. To jsem dostal. Jen víc takových filmů! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film bol hotový už v roku 2009, ale na verejnosť sa dostal v roku 2015. (Marceloo)
  • Film je natočen podle stejnojmenné videohry z roku 2005. (Corpsegrinder)

Související novinky

Paranormální sci-fi a paranormální dvojka

Paranormální sci-fi a paranormální dvojka

29.10.2009

Narodil se v Izraeli, ve svých devatenácti letech odjel do USA, vystudoval grafiku a animaci a je tvůrcem nejrentabilnějšího filmu (nejen) roku 2009. Oren Peli. Paranormal Activity natočil za 15 000… (více)

Reklama

Reklama