Reklama

Reklama

Kung Fu Kyborg

  • Hongkong Ji qi xia (více)
Trailer

Obsahy(1)

Čína, rok 2046. V přísně tajném vládním programu je stvořen dokonalý prototyp super kyborga s lidskou tváří K-1, který má veškeré předpoklady k tomu, aby zneškodnil nebezpečného androida, který ohrožuje město. K-1 má dokonalé funkce, kromě toho, že létá, dívá se skrz zeď a střílí z prstů uspávací střely, se kdykoliv dokáže proměnit v motorku nebo v obrovské opancéřované monstrum. Vláda přidělí K-1 čestnému a neúplatnému policistovi Xu Dachunovi, který má svého parťáka zaučit. Dachun by se chtěl stát hrdinou a tak není z nového kolegy právě nadšen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Tamten 

všechny recenze uživatele

Kombinace romantického filmu o lásce mezi robotem a člověkem a superakčního komixu a la Transformers a Matrix. Těžko říci, která z těch dvou částí je horší, zda-li nudná pseudovtipná slaďárna nebo akční magořina, která by možná byla zajímavá kreslená ve stylu anime, ale takto je to děs. ()

web-dat 

všechny recenze uživatele

Většina filmů z Japonska, Hong Kongu, Číny a dalších států se od našich výrazně odlišují. Je to dané tím, že jejich kultura má jiné myšlení, jiné tradice, jiné zvyky. Pro nás jsou hodně odlišné, ale to nezmanená, že jsou špatné. Film má v sobě skloubený děj z Transformers, Terminátorů a Ošklivky Betty. A já se ptám: NO A CO? Dobře se na to dívá. Vizuálně celkem dobře zvládnuté (na rozdíl od filmů Uwe-ho:-)). Děj hodně čitelný, ale čím více se blíží závěru, tím film více graduje. Milovníci SCI-FI romantiky budou potěšeni. Ale lidem kteří tomuto žánru neholdujou - předem doporučuji, aby zbytečně tímhle filmem naztráceli svůj čas. To se radši podívejte na 1600 díl Ulice. ()

RajCZitko odpad!

všechny recenze uživatele

Tak todle fakt nechápu, jak měll někdo vůbec tu drzost natočit. Todle dělá ostudu celé filmařině. Vřele doporučuji se na to nekoukat. ()

Hall900 

všechny recenze uživatele

musím se přiznat že jsem film nedokázal dokoukat do konce.Je možně že ve zbytku filmu je ukryta scéna která mi změní život.Dám mu tedy hvězdu a nebudu si kazit iluze.Jen tak dál Go Crazy' ()

Hopsik 

všechny recenze uživatele

Obtížné hodnocení...ačkoliv se autoři snažili do snímku zakomponovat cool akci a zároveň myšlenku citlivého stroje tak výsledek je poněkud pokulhávající. Levně vypadající efekty působí trochu odpudivě. Jinak boje ve stylu asijského anime vypadají dobře, i když jich tam moc není. Ze začátku méně akce a prvky humoru, který si myslím není pro evropana vždy tak otevřený, ale poté následuje akce a ze snímku se stává patlanina. ()

koumes. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se nevyplatilo ani natáčet. Měli zůstat u představ a hraní her. Škoda peněz, na takovýto propadák. Ale je možné, že v Číně to úspěch nějaký mít bude, protože jejich nároky jsou o mnoho nižší, než v západních zemí ()

deep blue 

všechny recenze uživatele

Téma mě zaujalo, tak jsem si udělal takový soukromý Festival otrlého diváka a šel se podívat na film s nejbéčkovějším názvem za poslední dobu. V pidi sále multikina jsem byl sám a hráli jen pro mě - čekal jsem totální srágoru a přitom to bylo spíš takový divně nezáživný. Možná tam hledam co tam ve skutečnosti neni, ale přišlo mi, že to je nasáklý nějakou divnou propagandou - záporák byl zápornej předevšim proto, že chtěl bejt svobodnej (jeho zločin "vražda, smrt, zabití" vnímanej jim jako sebeobrana je zajímavej problém) a žít si po svym a finále ve stylu "už mě nebaví dál takhle bojovat...podívej se na to z jejich strany"...a buď poslušnej, omluv se jim, a jejich zástupce "velice si nás zklamal"...tak to mi přišlo ještě míň sympatický než ten ?plačtivej? styl projevu toho jejich zástupce. Ještě, že to aspoň trochu zachránil ten hlavní kung fu kyborg, co připomínal gigola z A.I. s tou jeho závěrečnou šeptanou větou, i když pro chudáka hlavní ženskou postavu to bylo trochu drsný. Pro mě nejzajímavější věc z filmu tak je závodnický kostým hlavního záporáka se spoustou log a nápisů v čele s "AIRBORNE" pod krkem - přijde mi zvláštní, že mě to vůbec neirituje jako vrcholně otravnej product placement a přitom by to mělo bejt silnější než v Iron Man 2, kde to bylo míň zřetelný a přitom víc otravný. Ještě byla docela zajímavá ta "techno čelist" na schramstnutí "pancéřovky"..to připomnělo zvláštní nadupíry z Blade II. ()

Sireth 

všechny recenze uživatele

Celkově film nebyl zas tak špatný, rozhodně odpad to nebyl. Má jednoduchý děj. Poměrně drahé efekty. Slušné bojové scény (asi jako ze strážců vesmíru :-) ) Někdy i pobaví... 30% ()

Reklama

Reklama