Reklama

Reklama

Ataque de Pánico!

  • USA Panic Attack!
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Sci-Fi
Uruguay, 2009, 5 min

Obsahy(1)

Malý klučina, který si hraje s modely robotů, netuší, jaké překvapení čeká v mlze. Invaze robotů, kteří nemilosrdně devastují město Montevideo. (Greny)

Videa (1)

Celý film

Recenze (148)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Občas District 9, občas jako něco od Asylum. Pokud Alvarez zůstane u režie, tak má blíže spíše k tomu druhému, ale v nějaké trikové společnosti by se jistě neztratil. Záběry sami o sobě klasické až nezajímavé, práce s atmoférou skoro žádná. Alvarez na mě působí jako grafik, kterého baví piplat robůtky, ale se zvukem si moc hlavu nedělá a radši tam hodí nevhodně zvolený song a absolutně pohřbí atmosférický start s mostem, mlhou a malým klukem. Přesto to na amatérské poměry stojí za pozornost. ()

Paesant 

všechny recenze uživatele

S veškerým respektem k amatérským tvůrcům - jestli mě toto mělo přesvědčit o kvalitách autora, který právě dostává do rukou poklad v podobě remakeu zombie kultu Evil Dead, nezdařilo se. A co vás ksakru všechny kouslo, že o tom píšete jako o "originální" podívané? ...nebejt emotivního tracku z 28 Day Later a první scény s klukem, nemá to absolutně nic k nabídnutí. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Ataque de Pánico! je inspirovaný starými invazními béčkovými scifárnami a natočený je s pompézností současnejch hollywoodskejch katastrofickejch blockbusterů, což by v celovečerní podobě mohlo bejt zajímavý. Vypadá to, že by film v Raimiho produkci mohl mít něco vzdáleně společnýho s IMHO geniálním Světem zítřka, pokud se film dočká realizace. Dýchá z toho stejná braková poetika, i když je to točený v moderním stylu a děj se odehrává v současnosti. Atmosféra kraťasu je skvělá, ale schází mu něco jako příběh. Pokud nemáte rádi naivitu starejch béček z 50. let a nestačí vám pěknej vizuál a efekty, tak si jednu hvězdičku uberte. | ► Ataque de Pánico! ()

Paulo.cz 

všechny recenze uživatele

No pokud nás napadne flotila mimozemšťanů, tak to asi proběhne jak to je zde naznačeno. Nejdříve nás budou pozorovat a když zjistí, že jsme potenciální hrozba pro jejích kolonizaci nové planety, tak nás zničí se vší parádou. Efektové zpracování robotů, ale žádná sláva, troch jako loutky (asi zřejmě kvůli financím). Pro mě vcelku slabé upoutání na celovečerní sci-fi. 38% ()

Yeah(c) 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka Alive in Joburk krátkometrážním konceptem, Spielbergovi Války světů invazním klišé, a hudebním dobrovodem 28 týdnů poté s úvodním "mostní" scénou zahalenou v mlze na pozadí kráčejících megabotů je zas scéna vykradená z Half-Life 2. Navíc mi ty bóti nezapadli přirozené do prostředí, je vidět, že jsou takýsi jakýsi uměle přidaný... Rozhodně horší než krátkometráže této kategorie jako již zmíněnýy Alive in Joburg, Halo krátkometráže trailery, nebo nově Yellow. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet filmu činil iba 300 amerických dolárov. (Eoin)
  • Ve filmu byla použita skladba "In the House, In a Heartbeat" od Johna Murphyho, která je ústřední písník k filmu 28 týdnů poté (2007). (jiri.psota)

Související novinky

Evil Dead se sápe z hrobu

Evil Dead se sápe z hrobu

14.07.2011

Dlouho jsme doufali v čtyřku, ale doba těch snů je pryč. Připravte se na remake. Ale pozor, tahle hororová předělávka má plnou podporu svých dvou tátů, tedy Sama Raimiho a Bruce Campbella. Sam bude… (více)

Reklama

Reklama