Reklama

Reklama

Krásné lži

  • Francie De vrais mensonges (více)

VOD (1)

Když krásná kadeřnice Emilie otevře anonymní milostný dopis od tajného ctitele, nejdříveho prostě vyhodí. Potom si ale uvědomí, co by takový dopis znamenal pro její osamělou a zoufalou matku Maddie a milostné psaní jí přepošle. Později se Maddie setká s Jeanem — Emiliiným zaměstnancem a také původním autorem zamilovaného listu. Matka s dcerou se náhle stávají soupeřkami v boji o stejného muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Chip89 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o typickou americkou romantickou komedii. Je to hezký romantický film, ale jde vidět, že ho natočili francouzi. Krásně jsem si u něj odpočinula, bavilo mě to a ještě k tomu přenádherná Audrey Tautou byla skvostná. Já ani nevím jestli mi přijde tak neuvěřitelně krásná, nebo je tak zvláštní až je nádherná. No je to asi jedno, ale prostě celý film je příjemná podívaná..... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Oddechovka dle mého gusta, bavila jsem se.. Kadeřnice Emilie v podání Audrey Tautou nemá chybu, její impulzivní chování, kdy to zamýšlela v dobrém a vzápětí se to překlopilo do maléru, jsem sledovala se zájmem a s potutelným úsměvem.. Nathalie Baye v roli matky fantastická, zvládla tu zklamanou manželku i následnou proměnu na výbornou.. Inu, nevyplácí se posílat milostná psaníčka anonymně.. ()

Reklama

TonyStark 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko, původně jsem totiž čekal další zamilovanou slátaninu. Ale věřil jsem Audrey Tautou a nezmýlil jsem se. Ona ten film táhne - svítí v něm jako lampión a bez ní bych to nejspíš ani nedokoukal. Celý je to tak hezky barevný a roztomile přiblblý až to člověku zvedne náladu. Škoda, že ke konci ten scénář dost kulhá,ale pozitiva rozhodně převažují. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZAČÍNÁTE BÝT NEPŘÍJEMNÝ, ODMĚŘENÝ, CYNICKÝ... PŘITOM JSTE PROTIKLAD.“ ... ,,ANO?“ ... ,,JSTE MILÝ, ŠTĚDRÝ, A STAROSTLIVÝ. UPŘÍMNÝ, ŠLECHETNÝ... TAJNŮSTKÁŘ...DŮSTOJNÝ, KRÁSNÝ...“ ... ,,KRÁSNÝ?“ ... ,,ANO, JSTE POHLEDNÝ. TOHO SI MATKA VŠIMLA JAKO PRVNÍ.“...... /// Netradiční romantická komedie o tom, jak údržbář mluvící plynule všemi světovými jazyky, obloukem přes tchýni ke svému štěstí došel... A taky že ženská duše (vlastně spíš hlava...) je komplikovaná. Klidnej humor – žádný ztřeštěný scény... pravda, ty ženský jsou trhlý, ale milým způsobem. Takovej malej film, plnej Audrey, motající se kolem vyznávání lásky, kterej vám může uvíznout v paměti. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem závislej na vodce a fanatickej vyznavač Audrey Tautou. 2.) Zjistím, proč manuály od Samsungu..... 3.) Thx za titule ,,Subenot“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Měla jsem chuť na nějaký francouzský film. Tak jsem si prošla filmografii své oblíbenkyně Audrey a našla tuhle milou, upřímnou, svižnou komedii. On vlastně každý film, kde se Audrey vyskytuje, je milý a upřímný. Francouzština je pro mě takovým balzámem na duši, takže jsem si při jejím poslechu a pohledu na Audrey výborně odpočinula :o) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži a Sète ve Francii. (Snorlax)

Reklama

Reklama