Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

VvV14 

všechny recenze uživatele

Lehce mi tu vadí hlavní protagonistka, ale dá se to přežít. Co se týče filmu, tak žádné výhrady nemám. Naopak jsem byl příjemně překvapen. Název zní teda trochu děsivě (evokuje to nějakou přeslazenou romantiku, či představu zaostalého chlapce s barbínkou), ale ono tomu tak vůbec není. Jelikož je to cíleno na diváka tak, aby jako jediný znal celou pravdu, dá se i vcítit do hlavního "hrdiny". 4*, protože to ještě do hrobu nepatří. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Garantuju vám, že takovouhle romantiku jste ještě nezažili, tedy rozhodně ne, co se okolností týče. Nádherný film, který je kouzelný pro svoji na nic si nehrající skromnost, láskyplnost a slušnost. Tohle mě náramně potěšilo a udělalo můj svět aspoň na 106 minut o trochu krásnější. Tohle vám prostě vyloudí na obličeji upřímný usměv vždy, když si na to vzpomenete a takových filmů je sakra málo. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Další neokoukaný skvost! Je fajn zas vidět nezávislý film, který je kolikrát lepší než ty hollywoodské romanťáky, jejichž zápletka je pokaždé stejná. Film má silnou atmosféru a oba mladí herci zahráli vypjaté momenty moc dobře. Role tatínka se mi moc líbila a celkově průběh filmu byl skvěle natočen (nejvíc se mi líbilo malování domu, rozjetí na traktoru a kouzlo slunečnic v závěru) a tím pádem mi to utíkalo. Působilo to na mě dost reálně a romantické dny na pláži byly kouzelné. Na konci nezapomenu na polétavající červený deštník, ale přes to, konec šťastný. ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Film začal jako příběh o mladé, krásné dívce, která si dosud skutečně neužívala života, až do doby kdy umře. Z tvrdé reality jí polibkem probudí flegmatický balzamik. Může se to sice zdát jako bizarní příběh, ale ve skutečnosti je to o dvou lidech, kteří se navzájem zachrání. Musím ale přiznat, že mě trochu zamrzelo, když na konci ani jeden z nich neumřel. Dodalo by to filmu více věrohodnosti. Ale i tak se mi tento film zalíbil a dostává ode mě hezké čtyři hvězdičky. :-) ()

loliti 

všechny recenze uživatele

Nevšedný príbeh s čarovnou atmosférou. Elvis bol presne ten typ chlapca, ku ktorému by som sa schovala, ak by som potrebovala byť chvílu osamote, ale zároveň sa sama necítiť. Prostredie, v ktorom žil na mňa pôsobilo úžasne upokojujúco. A ak by som mu tiež mohla vymalovat dom a zasadiť pole plné slnečníc, kludne sa zdržím aj dlhšie... povedzme, navždy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama