Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

danca044 

všechny recenze uživatele

Film začal jako příběh o mladé, krásné dívce, která si dosud skutečně neužívala života, až do doby kdy umře. Z tvrdé reality jí polibkem probudí flegmatický balzamik. Může se to sice zdát jako bizarní příběh, ale ve skutečnosti je to o dvou lidech, kteří se navzájem zachrání. Musím ale přiznat, že mě trochu zamrzelo, když na konci ani jeden z nich neumřel. Dodalo by to filmu více věrohodnosti. Ale i tak se mi tento film zalíbil a dostává ode mě hezké čtyři hvězdičky. :-) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika zabalená v pohřebáckém a trochu morbidním obalu, který filmu dodává originalitu. Celkově jde o zajímavý nápad a vlastně se mi to líbilo, jen z toho nejsem tolik nadšená a něco mi stále chybí. Nejspíš to bude ten konec, který bych ocenila lépe, kdyby SPOILER Anabelle shodila televizi do vany a Elvis se oběsil. Hned by si člověk odnesl silnější zážitek a já bych tím pádem určitě zvýšila hodnocení.. ale takhle mi to připadá jako klasický romantický slaďák s trochou méně sentimentu, odehrávající se za zvláštních (a mimochodem nevysvětlitelných) okolností. Po celou dobu mě tam navíc rušila Blake Lively, která je prostě strašná herečka. Když fňukala nebo dělala hysterické scény,měla jsem chuť to vypnout nebo ji proplesknout,což bohužel nešlo.Každopádně oceňuji celou tu melancholickou atmosféru, Elvise jako kouřícího spisovatele se zvláštní zálibou fotit si mrtvé a především-spíš než romantická zápletka mě dostal vztah Elvise s jeho otcem. Nebránila bych se vůbec tomu, kdyby celou záležitost s barbínou vypustili:-) ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek s takovou přehršlí rázovitých figurek, že by se dobře vyjímaly snad jen na hodinách s kukačkou. Úplně jsem cítila, jak velkou měl scénárista potřebu napsat "nezávislý" film. Bohužel nepodcenil přípravu a nejdřív pár desítek podobných snímků shlédl. A inspiroval se._____ Takže tu máme obvyklou sestavu sympatických looserů, nějaké to rodinné trauma mocí mermo vzbuzující v divákovi soucit, vzájemnou pomoc v těžké situaci a malebné polehávání a posedávání ústřední dvojice v krajině, na domě, na pláži a v poli plném slunečnic. Nechybí ani scénka obvyklá spíš v teen komediích - dvojice se vesele směje při zkoušení nejrůznějších nemožných šatů. Dialogy jsou patetické a legrační svou nabubřelou prázdností. Hudba těžkopádně podkresluje dlouhé záběry na postavy v přírodě. Ach jo.____ Nezáživné, zbytečné a hloupé. /26. 2. 13./ ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Po slibném začátku a označení drama, jsem od filmu očekával něco jiného. Opět se potvrdilo zlaté pravidlo: NIC NEOČEKÁVAT. Nakonec nebylo ale tak zle. Film je více než drama (i když jsou zde prvky dramatu) romantický a místy (opravdu ale zřídka) i vtipný. Oba hlavní představitelé místy působili Kenovo-Bárbínově, ale naštěstí ne tak často. Čili zkrátím to: jednoduchá filozofie o životě podaná dostatečně polopatě, aby to pochopili i amíci, trochu sporný příběh, nudná kamera, která se snažila předstírat, že je něco víc, uspokojivé herecké výkony hlavních hrdinů a výborný herecký výkon Joe Mantegna mi dává 50%. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Občas si pozriem aj nejakú romantickú prkotinu a toto bol zásah do čierneho. Problém s romantickými flickmi je, že sa väčšinou pri nich cítim prinajlepšom trápne. No a Elvis & Anabelle sa trápnosti s absolútnym prehľadom vyhol, za čo môže definitívne dobrý scenár a perfektný výber hercov. Blake Lively síce nemám rád (má naozaj nepríjemný hlas) ale tu mi vôbec nevadila. Dokonca s hlavným predstaviteľom vytvorila dokonalý pár, medzi ktorými nejaká tá chémia je, to povestné "niečo". No a jeho otec (Joe Mantegna), tak to bol koncert pár exceláns, ten tam pasoval jak penis do... Aké je to jednoduché, keď sú vo filme normálne, uveriteľné, nesilené dialógy a správny casting. Potom režisér nepotrebuje ani namakaný budget a skvelý kúsok je na svete. Navyše veľmi dobrý a skvele sa hodiaci soundtrack ma prinútil poprehrabovať sa v ďalších romantických flickoch, reku ešte možno niečo dobré vyhrabem. Lenže to taktiež znamená, že ešte uvidím aj veľa šitu. Unfortunetly inak to nejde... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama