Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

anaon 

všechny recenze uživatele

Krásný pozitivní film, který by si zasloužil větší pozornost. Představitelé ústřední dvojice byli vybráni opravdu dobře, chemie mezi nimi funguje naprosto perfektně. A Joe Mantegna jakožto Elvisův otec je tak strašně roztomilý! Celý film provází krásná snová a tak nějak "neamerická" atmosféra. Po všech těch filmech, kde se někdo vraždí, mlátí a nadává si je toto opravdu příjemné uvolnění. Zázraky se dějí! :) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika zabalená v pohřebáckém a trochu morbidním obalu, který filmu dodává originalitu. Celkově jde o zajímavý nápad a vlastně se mi to líbilo, jen z toho nejsem tolik nadšená a něco mi stále chybí. Nejspíš to bude ten konec, který bych ocenila lépe, kdyby SPOILER Anabelle shodila televizi do vany a Elvis se oběsil. Hned by si člověk odnesl silnější zážitek a já bych tím pádem určitě zvýšila hodnocení.. ale takhle mi to připadá jako klasický romantický slaďák s trochou méně sentimentu, odehrávající se za zvláštních (a mimochodem nevysvětlitelných) okolností. Po celou dobu mě tam navíc rušila Blake Lively, která je prostě strašná herečka. Když fňukala nebo dělala hysterické scény,měla jsem chuť to vypnout nebo ji proplesknout,což bohužel nešlo.Každopádně oceňuji celou tu melancholickou atmosféru, Elvise jako kouřícího spisovatele se zvláštní zálibou fotit si mrtvé a především-spíš než romantická zápletka mě dostal vztah Elvise s jeho otcem. Nebránila bych se vůbec tomu, kdyby celou záležitost s barbínou vypustili:-) ()

Reklama

VvV14 

všechny recenze uživatele

Lehce mi tu vadí hlavní protagonistka, ale dá se to přežít. Co se týče filmu, tak žádné výhrady nemám. Naopak jsem byl příjemně překvapen. Název zní teda trochu děsivě (evokuje to nějakou přeslazenou romantiku, či představu zaostalého chlapce s barbínkou), ale ono tomu tak vůbec není. Jelikož je to cíleno na diváka tak, aby jako jediný znal celou pravdu, dá se i vcítit do hlavního "hrdiny". 4*, protože to ještě do hrobu nepatří. ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Hrůzný příběh o tom, jak se zdánlivě sympatický a chytrý mladík Elvis nechá oblbnout sobeckou a úplně, ale úplně blbou blondýnou Anabelle s plochým bříškem, která celou dobu jen fňuká nebo si maluje oči či jiné části těla. Marně se nás snaží režisér přesvědčit dlouhými záběry na Anabellin obličej, že dívka přemýšlí, pod tím hladkým čílkem neprolétla myšlenka za celý její panenský život. Dokonce ji podezírám z toho, že neumí číst, protože si spletla kukuřici se slunečnicí. Film je koukatelný asi prvních patnáct minut, do chvíle, kdy se Anabelle probudí v márnici, poté následují muka i pro otrlého filmového fanouška. Postavy jsou absolutně ploché, nepřesvědčivé a chovají se v lepším případě nelogicky nebo klišoidně, v horším případě nelogicky a klišoidně dohromady. Nemám nic proti limonádám, ale tohle je velmi nechutná limonáda s velkýma bublinama, odpornou pachutí aspartamu, a v žaludku mne tlačí a nutí na zvracení ještě teď. Jedna hvězdička pro skvělého Joe Mantegnu., ()

dzberry 

všechny recenze uživatele

Nenásilné, nezávislé, nenaštve, nepřekvapí. On po řadě událostí podle některých nekrofil, ona celkem sexy kůstka. Mezi nimi brzy láska. Jen je třeba vysvětlit tu jeho nekrofilii. Vše se trochu zašmodrchá. Pomohou slunečnice. Prima kytky. Všechno ale dobře dopadne. Pokud neumřeli, žijou dodnes. A její matka ať si laskavě vydloubne oko. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama