Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Cool tento pořad vyzdvihl z TV Public na vrchol. Od počátku velice vtipný, chytlavý a profesionální pořad o hrách. Výborná grafika, skvělé zpracování, vtipní moderátoři, perfektní hudba a hlavně nejprofesionálněji udělaný obsah, co jen jde. Zajímavosti, novinky, preview, reporty a samozřejmě recenze, vše udělané rychle, a to se cení. Recenze bývaly 2 týdny po vydání hry, když dostanou hru dřív, už ten víkend, co hra vyšla. To je ten hlavní rozdíl oproti konkurenci. Proto je Re-play tak populární a byl právem nejsledovanější pořad o hrách v České republice. Vše se samozřejmě změnilo v lednu 2019, kdy si Tukan s Bětkou udělali vlastní pořad a ačkoliv jsem pár dílů zvládl s novým složením, touto změnou pro mne symbolicky pořad skončil. Sledoval jsem od roku 2010, viděl úplně všechny díly a bylo to krásných 9 let...100% ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Je to podobné pořadu Game Page, ale mě se tento líbí o něco víc. Public sice není tolik známá televize a já ji doma nemám proto se na to dívám na jejich stránkách. Ve 25 minutách toho stihnou celkem dost. Nejvíc se mi líbí jejich recenze umí to celkem dobře podat a většinou mám podobný názor. Hodnocení 80%. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Oproti konkurenčnímu "Game Page" se tento pořad více věnuje hrám a méně trapným scénkám a průpovídkám pro předškolní děti. Snad i ty recenze jsou tady o něco objektivnější a nebojí se sračku nazvat... ne úplně povedenou hrou. Nicméně ani "Re-Play" není impertinentních žvástů prosté, takže nad mírný nadprůměr s hodnocením jít prostě nemůžu ani za zlatý joystick. 61% ()

Kerion 

všechny recenze uživatele

Znám Mikoláše Tučka alias Tukana z dob, kdy vytvářel a moderoval pořad "Volejte šéfredaktorovi", který vycházel na DVD k oblíbnému našemu/vašemu/jejich ne časopisu. Na jeho styl humoru jsem tedy zvyklý a sedí mi víc než trencle od Styx. S Alžbětou tvoří sympatickou moderatorskou dvojici dle mého ideálně zapadající do stylu pořadu. Pořad je free cool a in, což přesně pasuje na televizní stanici Prima Cool a diváckou skupinu, kterou chtějí oslovovat. Recenze jsou předkládány v líbivém designu s výrazným voiceoverem. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

X-box se u mě doma příliš neohřál a PC hry jsem již před nějakým časem přestal hrát. Tak si alespoň jednou za čas doplním znalosti tímto pořadem, ať se mohu trochu orientovat i v této "záležitosti". Jsem ale docela rád, že už nemusím ztrácet čas pařbou games, jako tomu bylo v minulosti. Nakonec si i ten největší závislák stejně uvědomí, jaká je to vlastně ztráta času. Někdo dřív, někdo později. Já jsem rád, že jsem to zjistil relativně brzy a mohu se věnovat lepším věcem, na které jsem neměl dříve kvůli hraní her čas. 60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama