Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

arbeit 

všechny recenze uživatele

Prima cool je asi dosť cool a tak musí byť taký aj re-play. Prvá veľká chyba sú neskutočné otravné a dlhé zvučky/prelínačky a hudobný podmaz. Tukan je skôr taký šašo čo sa stále bezdôvodne usmieva. Alžbeta prikyvuje a prikyvuje, myslím že bez moderátorskej dvojice by bol takýto program lepší, respektívne by nemuseli mať žiadne úvody a podobne. Stačilo by keby robili rozhovory napr na E3, to im celkom ide. Inak recenzie pomerne dobré, ale často príliš krátke a na samostatné videorecenzie ktoré robil Ondřej Broukal z Tiscali to nemá ani keby čo. Program sa však od úvodu kedy ešte nebol v TV s inou moderátroskou dvojicou a aj iným komentárom riadne zlepšil. Problém je že re-play dosiahol úrovne ktorá stačí cool vačšine a tak asi už lepší nebude. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Borku bych klidně nechal pomoderovat mi na chvilku joystick,ale že někdy něco hrála ji neuvěřím ani za sto let.Stejně tak ten pablb.Bud' tak hodný do piči už a přestan' říkat EZIO!!!!V té hře to jméno vysloví tak milionkrát,tak to asi mluví za všechno!Aspon' ten týpek co komentuje videa je v pohodě. ()

Reklama

Earl_23 

všechny recenze uživatele

Herní průmysl je pro mě kapitola sama pro sebe, takže jsme Re-play na obrazovkách Primy uvítal s nadšením. Sledoval jsem ho už dřív při internetovém vysílání a moc se líbil. Musím říct, že mám tento pořad radši než konkurenční Game Page. Recenze jsou výstižné, dlouhé tak akorát, moderátoři příjemní a celková skladba pořadu se povedla. Uvidíme, co přinesou další roky, ale nyní jsem určitě spokojený. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Moderátorské výkony sice stále stojí za **** a většinu záběrů ze studia se stejně většina diváků (mužů) stejně jenom snaží dívat se Bětce pod sukni (což není zas tak těžké jak sami uznáte :D) ale je to snesitelné a když neposloucháte tak i celkem příjemné prostředí a pokud jde o recenze her tak ty hodnotím velmi kladně, protože jsou minimálně na stejné úrovni jako ty z bývalého Gamepage. ()

Mik_e 

všechny recenze uživatele

No nevím, Game Page jsem určitě sledoval ve své době - tedy tak před deseti lety - víc. Jenomže to nevypovídá nic o kvalitě pořadu. Spíš o změně pohledu na hraní jako takové, jako teenager to člověk vnímá přeci jen jinak. No, dost polemizování. Pořad je to docela fajn, moderátoři - shodou okolností oba redaktoři Score, Tukan v pravdě inventární :) - sympatičtí a docela vtipní. Trošku pořad sráží ta -náctiletá cílová skupina, tomu občas ten humor odpovídá. Ale koukat se na to dá v poho, občas tam mají zajímavého hosta atd. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama