Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Na to, že tu v ČR není moc pořadů v televizi (respektive skoro žádné), které by byly o hrách, tak tohle je vítané. Znal jsem hlavně Game Page, kde samozřejmě byl Mikoláš Tuček taktéž, ale řekl bych, že přece jenom v časovém ohledu s rozvojem technologií, má tenhle pořad navrch, protože je modernější a Game Page už skončil. Ukázky z her, popsání ovládání a různých prvků, dává člověku nějakou tu představu o tom, zda se do dané hry pustit nebo ne. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Game Page se nabízí, ale je několik rozdílů: Konzolové a PC hry jsou dohromady. Recenze nejsou uváděny vtipnou scénkou. Ač má tento pořad moderátory ne vždy pořad uvádějí. Ač hry recenzují různí recenzenti, komentáře čte jeden člověk. Dále recenzenti jsou kvalitní, někteří recenzovali PC hry, ještě když jsem byl na základce (to už je let). ()

Reklama

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zrovna zajímá probíraná věc, tak asi fajn, ale pokud nemáte vyloženě zájem o nic konkrétního, tak je to dost nuda. Taky délka pořadu dost pokulhává a styl některých rozhovorů mi zrovna moc nesedí. Dám 2 hvězdy, ale s dodatkem, že nejsem žádná herní pařanka, takže se na občas podívám spíše ze zájmu o čem budou mluvit. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

- 1* za Tučka jelikož je to Vůl s velkým V, -1* za humor který je někdy až neskutečně trapný a nakonec, -1* za to že názory na dané hry jsou extrémě subjektivní a u lecktérých případů mohu s čistím štítem říct že je ani jeden nehráli. Zbývající 2 hvězdy dávám za relativně bohatou informativní základnu nesleduji pravidelně ale když to vysílají tak nepřepínám... ()

hell_boy 

všechny recenze uživatele

Jako dlouholetý hráč a čtenář Score nemůžu jinak než na plné hodnocení. Kvalitní a zároveń vtipné recenze povětšinou od starých známých ze Score, velice kvalitní moderátorská dvojice, která v poklidu strčí do kapsy všechny rádoby celebrity uvádějící všemožné pořady od Novy po Óčko a k tomu v neposlední řadě velice "šťavnatý" vizuál, který se k hernímu pořadu hodí naprosto dokonale (oproti Game Page -RIP- rozdíl o minimálně 4 ligy a 5 divizí). Pro každého, kdo hraje a navíc se o hry zajímá (a nejen brečí, jak už hry nejsou co bývaly) ideální půlhodinka u televize. Jediný pořad, kvůli kterému pravidelně zapínám televizi (když pominu fotbal). Jen tak dál. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)
  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)

Reklama

Reklama