Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klasické sci-fi natočeno podle novely E. R. Burroughse. Americký voják John Carter je nevysvětlitelně přenesen na Mars přímo do války mezi dvěma vetřeleckými rasami. John zjišťuje, že má na Marsu velkou sílu, kvůli své nižší gravitaci. Díky těmto vlastnostem a svým válečnickým schopnostem se rázem stává respektovaným obyvatelem planety, který může nastolit mír. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nějak mě "stáje" firmy Asylum utvrzují v tom, že dělají perverzně nechutné filmy, aby člověk, který se na ně dívá poblil. Stejný pocit jsem měl i u TROMY, ale ta ty dobytčárny umí hůmorně prodat i když je film sebebrakovější! 15% s bídou za ten nápad, efekty komentovat nebudu a o zbytku filmu si udělejte obrázek, až si ho pustíte. Přeji hezkou podívanou :-D ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Klasická kokotonážní zhovadilost, kde každý působí jako pičus po nepovedené lobotomii, jenže nejhorší na tom je, že kdyby asylum chtělo, mohlo by natočit slušný film, klidně i pod jinou hlavičkou, ale mohlo. Navíc je neskonalá prasárna takhle upravovat výtečnou scifi knížku a osobu, co některé dementní změny vymyslela bych nechal mučit horkým voskem nalévaným do všech tělních otvorů. Navíc je mi záhadou, jak to, že se tyhle filmy tak snadno dostávají na cz videotrh, škoda, že Sy Fy (hádám, že tohle byla jejich zakázka) už asi nikdy nehodlá natáčet kvalitní adaptace, jako byla třebas Duna. ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Film na motivy stejnojmeného romanu Edgara Rice Burroughse mě naprosto zklamal.Výborně napsaná kniha a nějaký idiot dokáže z velkolepého přiběhu,udělat naprostý hnus.Příběh uplně změnili,naprosto nemožně.Herci po celou dobu přehrávají a údajně překrásna princezna z Marsu si měla zahrát tak před 20 lety.Myslel jsem že se pobliju,víc už snad k tomu nemám co říct. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pokud víme, že se jedná o produkci Asylum a hlavní roli Dejah Thoris má Traci Lords, tak víme, do čeho jdeme. První áčkové zpracování Princezny z Marsu přišlo až o tři roky později pod názvem John Carter: Mezi dvěma světy, takže není o čem. K seznámení se světem stoleté ságy E. R. Burroughse poslouží i Asylum vcelku dobře. A kdo zná i komiksy z ABC nebo Dynamite, ten má vyhráno. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Som toho názoru, že štúdio The Asylum je zhubným nádorom dnešnej kinematografie a ich produkcia patrí do kontajnera, avšak jedna vec mi je na nich predsa len trochu sympatická - majú snahu točiť bláznivé sci-fárne, aké boli v obľube najmä v 50. rokoch. Princess of Mars je presne z tohto súdka a hoci vytknúť by sa mu toho dalo naozaj mnoho, ide o jednoznačne najlepší a najzábavnejší asylácky film aký som mal doteraz možnosť vidieť... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama