Reklama

Reklama

Arakain

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Česko, 1999, 55 min

Režie:

Vojtěch Fatka

Hrají:

Aleš Brichta

Obsahy(1)

Záznam koncertu přední heavy metalové skupiny se zpěvákem Alešem Brichtou... V hudebním cyklu Mezi proudy Vám tentokrát přiblížíme atmosféru vystoupení legendy českého heavy metalu – rockové skupiny Arakain. Záznam koncertu přináší nejen průřez nejznámějšími skladbami z minulých let, ale představuje také tehdejší novinky z alba, které skupina Arakain v době natáčení vydávala. Kromě hudby si můžete vyslechnout i výpovědi jednotlivých členů skupiny v čele se zpěvákem a dvorním textařem Arakainu Alešem Brichtou. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Jedna z předních ne-li nejlepší česká heavymetalová kapela... Na živo bezchybná a za časů s Brichtou v čele skvěle sehraná.. Po odchodu Brichty už to neni starej dobrej Arakain. Hlavně tedy samozřejmě co se týče zpěvu. Brichta tam prostě patřil.. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

ARAKAIN ještě s Alešem Brichtou na televizní obrazovce sype jeden hit za druhým, proložené občasným rozvohorem se členy kapely. Brichta dával skupině ten správný zápal a jedinečný styl. A i když mám rád ARAKAIN i bez něho, tak se kapela vyvíjí moderním směrem, kde už by se mohla ztratit. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Koncert vyšel pouze na VHS a nevýhoda je, že některé písně jsou smíchány s rozhovory členů kapely, tzn že hraje song a v tom ho přeruší rozhovor, takže pár písní je takto narušeno a prakticky znehodnoceno. Ale jinak suprovej koncert s Alešem Brichtou. ()

Reklama

Reklama