Reklama

Reklama

Kirot

  • Francie Loin d'Eden (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Galia (Olga Kurylenko) je Ukrainka žijúca v Izraeli. Robí nájomnú vrahyňu pre izraelských obchodníkov so ženami, aby ešte niekedy videla svoju päťročnú dcéru. Elinor (Ninette Tayeb) pracuje ako predavačka a je denne týraná mužom. Po tom čo Elinor zistí, že je tehotná a Galia pochopí, že sa s dcérkou neuvidí pokiaľ sa nevymaní zo služieb mafie sa obe ženy pokúsia ujsť. (dude1)

(více)

Recenze (20)

papaguy 

všechny recenze uživatele

Kurylenko v roli ukrajinské dívky, která šla hledat štěstí a snadný výdělek do Izraele a skončila v pařátech místních ruských mafiánů, v zápasu o svou svobodu a spásu duše? A víte co? - Mě se to líbilo. Trochu naivní, takové holčičí a k áčkovým titulům to má daleko, ale určitou hloubku to má. Kirot je tedy spíš drama, než akční film. A co se týče těch dramatických scén - scénárista i rejža měli místy silnější i slabší chvilky. Mezi nezapomenutelné je scéna rituální koupele v mikve (a naštěstí nikoliv kvůli tomu, že Lerner pro tuhle scénu Kurylenkovou svléknul).;-) Ale i přítomné akční scény jsou většinou v pohodě. S Brutální Nikitou bych nesrovnával - východiska obou dam jsou přeci jen odlišná. Lerner zbytečně netlačí na pilu a nedělá sufražetku z obyčejné holky bez výcviku. A tak se Galia se otrkává postupně a zjišťuje své hranice. Stejně tak je zjišťují její mafiánští bossové. Pozitivně hodnotím i otevřený konec. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Zapomenutelná střílečka s několika nelogičnostmi. V Izraeli, kde holky chodí na dva roky do armády, se musí Židovka učit střílet z pistole od sousedky??? Kdyby byla od pejzatejch, kteří jsou osvobozeni od vojenské služby, prosím. Ale to není. Jinak se po městě střílí o 106, ale nikde žádný policajt, ani voják. A to v Izraeli, kde je někdo s kvérem na každém rohu. Jestli tohle je umělecká invence, tak děkuju, nechci! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO SIS MYSLELA DĚVKO? PATŘÍ MI I TVOJE ČÍČA! VLASTNÍM TVOU DUŠI A VŠECHNO CO MÁŠ, PATŘÍ MĚ!“..... /// O tom, jak Galja potkala Elinor, holku, která stejně jako ona potřebuje pomoc ,,z hora“. Tíživá situace obou by mohla vyústit v lesbickej sex nebo v pokus o vzpouru. Bohužel zvítězil ten druhej pokus a holky se snaží uniknout svýmu předurčenýmu osudu. NEPŘEMEJŠLET! říkám si....marně. Chcete film o ruský mafii v Izraeli? A holce co má zbraň a nebojí se ji použít? Pokud dáváte před myšlenkou přednost dramatičnosti okamžiku – brzy zjistíte, že problém není O.Kurylenko, ale scénárista. A bejt ruským mafiánem, tak už hajzle nikdy nic nenapíšeš! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju se naučit nakupovat v izraelský sámošce. 2.) Nevím, jestli je Olina hezčí v černejch ,,bordel“ punčochách nebo když blije (neříkejte že nahá! Uchyláci!) 3.) Hledám film, kde dostávaj holky permanentně přes držku. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Dvě ženy, se kterými se život nemazlý se sejdou na patře jednoho obyčejného baráku někde v Israeli. Zatím co jedna má manžela zvíře, druhá (Olga) se v životě potýká s mnohem horšími muži. Nakonec mezi nimi vznikne velmi zajímavý vztah a právě o něm se mi zdá být tento snímek. Pokud hledáte akci, tohle vážně není to pravé. Spíše zajímavé drama připomínající jasný fakt. I zraněná liška zahnaná do kouta se do posledního dechu bude bránit dorážejícím loveckým psům, stejěn tak se ani hlavní hrdinka nevzdá a i přes veškeré životní chyby, se nakonec rozhodne udělat něco správného. I když i tady nás tvůrci opět upozorňují na jasný fakt, že jistá rozhodnutí nejsou zadarmo. Ano závěr se dá trošku předvídat. Minulost hlavní hrdinky nám je prozrazena jen v hovorech s nově nalezenou kamarádkou a tak chybý jistá vysvětlení, jenže já jsem se i přesto slušně bavil. A Olga Kurylenko mě opět přesvědčila, že není jen pohlednou bondgirl, která odolala Jamesovu šarmu. V druhém snímku po sobě dokázala, že její role v obou herních adaptacích, ve kterých vyniká díky svému sexapealu, nejsou to jediné na co se zmůže. Kirot rozhodně není špatný snímek a po Centurionovi mě opět přesvědčila, že jí to v podobných rolích sluší, i když tentokrát se jedná o drama. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná, kde si místy vyhrál kameraman s dobrými nájezdy a hlavně povedenými a dlouhými sekvencemi bez střihu. Je to vcelku pochmurná podívaná, kde je bohužel místy cítit nízký rozpočet, ale vše zachraňují kvalitní herecké výkony Kurylenko a Tayeb, kde Olga Kurylenko dokazuje, že hrát umí (opět ji zde uvidíte nahou). Velké plus je závěr, který se může pochlubit kvalitní akcí. Hodnotím silnými 3 hvězdičky, i když nápaditost či originalitu zde nenaleznete… ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama