Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o lásce, sexu a vysokém školném. Seznamte se se Samem Lowellem. Přítelem, milencem, studentem, učitelem a majitelem vlastního eskortního servisu. Spolu s dalšími "malými pomocníky atraktivních matek" poznává nejen lásku, ale také skutečný život, ve kterém si děti přejí dospět, zatímco jejich rodiče touží po opětovném získání ztraceného mládí. (Allien.9)

(více)

Recenze (14)

phoebess 

všechny recenze uživatele

Během sledování se mi do mysli stále více kradlo: "pomooooc, co sem komu udělala". Nuda nad nudu, a to sem si říkala, že vydržím hodně... ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Utnuto a smazáno po 40 minutách. Vážně nemusím koukat na každou sr***u, kterou vyplodí Direct-to-DVD distribuce. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Príbeh mal potenciál, no tvorcovia ho úspešne zničili. Ako? Podľa toho čo som videl, tak nejak takto: Najskôr sa rozhodli, že z jasnej drámy spravia komédiu. Potom si na ulici odchytili bezdomovca a dohodli sa s ním, že mu kúpia hot-dog ak im napíše scenár. Následne zozbierali náhodných známych hercov a napasovali ich do filmu tak, aby čo najmenej odrážali charaktery postáv. A keď to mali hotové, tak si zmysleli, že to zostrihajú do 20tich 4minútových nezmyselných celkov, ktoré podajú divákom vo forme "odpovedí" na hlúpe otázky... uznávam ich, na niečo také treba talent, fakt klobúk dole ^^ ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Denise Richardsová evidentně udělá vše proto, aby se na ni nezapomnělo, o čemž ostatně svědčí už její show „Trable Denise Richards“. Rozhodnutí natočit lechtivou komedii bych přesto řadil mezi její lepší nápady, nebýt toho, že je film navzdory zvolenému tématu až odporně puritánský, čímž si sám podráží nohy. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama