foto

Rebecca Mader

  • nar. 24.4.1977 (41 let)
    Coldham's Lane, Cambridge, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rebecca Mader Leigh se narodila 24. dubna 1977 v anglickém Cambridge. Pracovala jako modelka v New Yorku a objevila se v reklamách pro L´Oreál, Colgate nebo Wella.

V roce 2006 získala roli Alden Tuller v seriálu JUSTICE. Nejúspěšnější období pro ni přišlo v roce 2009, zahrála si malou roli ve filmu MUŽI, CO ZÍRAJÍ NA KOZY, hlavně však získala roli v seriálovém hitu ZTRACENI. Tam ztvárnila postavu Charlotte Lewis.

Epizodní role si zahrála i v několika dalších seriálech - k vidění byla v NO ORDINARY FAMILY, FRIENDS WITH BENEFITS, ALPHAS nebo COVERT AFFAIRS. Objevila se i ve finále čtvrté řady seriálu FRINGE.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 It's Gawd!
2013 Iron Man 3
2011 Cougars, Inc.
Matthew Morrison Story, The
2010 Lost: The Final Chapter (TV film)
Lost: The Final Journey (TV film)
Svatební obřad
Velký třesk
2009 Muži, co zírají na kozy
Zrádný prsten (TV film)
2008 The Rainbow Tribe
2007 Mr. and Mrs. Smith (TV film)
Úžasný svět hudby
2006 Ďábel nosí Pradu
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
2003 Mimic 3: Sentinel
Replay

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22)
Homecoming (S07E21) - a.z.
Chosen (S07E17)
další epizody (6)
2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Eighth Witch (S07E10)
Konečná bitva 2/2 (S06E22)
Konečná bitva 1/2 (S06E21)
další epizody (13)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Škoda, že tu nejsi (S06E10)
Podvržené děti (S06E09)
Budu tvé zrcadlo (S06E08)
další epizody (22)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Labutí píseň (S05E11)
Zlomené srdce (S05E10)
Medvědí král (S05E09)
další epizody (14)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Krádež (S05E11)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Sněhurka na útěku (S03E21)
Kansas (S03E20)
Podivnost (S03E19)
další epizody (10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hledaný (S05E06)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nekonečná hrůza (S05E01)
2012 Dámy, nedámy (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Zlodějská čest (S04E05)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nový řád 2 (S04E22)
Nový řád 1 (S04E21)
Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
2011 Aim High (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Powell (E15)
další epizody (5)
V utajení (TV seriál)
Half a World Away (S02E07)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Průzkum (S06E08)
2009 Ztraceni (TV seriál)
Toto místo je smrt (S05E05)
Malý princ (S05E04)
Mezek (S05E03)
další epizody (5)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
Něco hezkého tam doma (S04E10)
další epizody (9)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which We Meet Addison, a Nice Girl from Somewhere Else (S01E01)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Starved (TV seriál)
Stella (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2002 Fastlane (TV seriál)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Exposing Faith (S02E21)
2000 Madigan Men (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Lost Slapdown (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace