foto

Sarah Hyland

  • nar. 24.11.1990 (28 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Sarah Jane Hyland, narozena 24. listopadu 1990, v New Yorku, je americká herečka. Narodila se hercům Melisse Canaday a Edwardovi Jamese Hylandovi. Má ještě sourozence Iana Hylanda. S herectvím začala, když ji bylo pouhých pět let. Chodila do školy spolu s Taylor Momsen, Gregory Malek-Jonesem a Paulem Iaconem.

Hrála dceru Howarda Sterna ve filmu SOUKROMÉ NEŘESTI. Od roku 2009 ji můžeme vidět v seriálu TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA, kde hraje Haley Dunphy. A o dva roky později si zahrála hlavní roli v Disney filmu PAKO MÝCH SNŮ, spolu se svým přítelem Mattem Prokopem.

kikka20

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wedding Year
2017 Dirty Dancing (TV film)
2016 Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
Satanic
XoXo
2015 Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
See You in Valhalla
2014 Kámoš napořád
Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise (TV film)
Vampire Academy
2013 April Apocalypse
Pět příběhů šílenství (TV film)
Scary Movie 5
2012 Zasažen bleskem
2011 Conception
Cougars, Inc.
Pako mých snů (TV film)
2010 Monster Heroes
2007 Rande naoko
2004 Španglicky snadno a rychle
2002 Empath, The
2000 Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
Tajemství
1999 Advice From a Caterpillar
Annie (TV film)
Kolébka ve větru
1998 Objekt mé touhy
1997 Soukromé neřesti

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Epizoda 22 (S11E22)
Epizoda 21 (S11E21)
Epizoda 20 (S11E20)
další epizody (30)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stuck in a Moment (S10E10)
Putting Down Roots (S10E09)
Kids These Days (S10E08)
další epizody (18)
2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Cinethrax (E02)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Beside Still Water (S02E20)
Hail and Farewell (S02E19)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tough Love (S09E09)
Winner Winner Turkey Dinner (S09E07)
It's the Great Pumpkin, Phil Dunphy (S09E05)
další epizody (19)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tajný spolek (S08E08)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
Čapni to! (S08E06)
další epizody (18)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
Vykliďte si šuplík (S07E08)
Philův sexy dům (S07E07)
další epizody (21)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Haley je plnoletá (S06E10)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Tři krocani (S06E08)
další epizody (23)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
další epizody (24)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
Když se kácí strom (S04E09)
Zadržená (S04E07)
další epizody (22)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Požár (S03E08)
další epizody (23)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Paní Tuckerová (S02E09)
Mannyho narozeniny (S02E08)
Pípání (S02E07)
další epizody (22)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
Fizbo (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (8)
Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Twenty: La Vie En Pose (S02E13)
Chapter Nineteen: Lovers' Leaps (S02E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hothouse (S10E12)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Eighteen: Indecent Exposure (S02E11)
Chapter Seventeen: Bye, Bye Baby (S02E10)
Chapter Sixteen: Thanksgiving (S02E09)
další epizody (13)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Vigilante (E03)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
The Dead Wives Club (S15E02)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útisk (S03E01)
2000 Falcone (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2013 Why We (Heart) Vampires (TV film)

Host

TV pořady

2018 Mickey's 90th Spectacular (TV pořad)
Stand Up To Cancer (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
Bitva playbacků (TV pořad)
Repeat After Me (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 2014 Billboard Music Awards (TV pořad)
Grammy Awards 2014 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace