Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je krása. U Simon´s Cat to platí bez jakékoli výhrady. Tak snadná (ne že bych to sám dokázal) animace a tak všední problémy bytu přeplněného kočkami jsou podány v úžasném hávu roztomilosti a vtipnosti, že člověk musí kroutit hlavou nad tím, že autor nikdy nebyl draftován do nějaké větší společnosti. 90% ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Pro mě drsný kulťák. Dravá šelma-krutý pán versus člověk-týraný sluha. Jsem moc ráda, že Simon našel před lety odvahu toto téma otevřít. Všude totiž vidíme různé organizace na ochranu koček, ale nás - nedoceněných oddaných otvíráků, čističů, česačů, hladičů a vyhřívaných pohovek se nezastane nikdo. V Simon's cat je utrpení kočičího sluhy vykresleno skvěle, jako ze života. Kdybych budu bývala plánovala se sem ještě vrátit, bývala bych budu chtěla v dalším životě být v jedna z mých koček. Nebo Simonových. Musím končit, přicházejí moji páni. ()

Reklama

Meev 

všechny recenze uživatele

Režisérova kočka asi zlobí a majitel se asi snažil vyzobrazit kousky svého mazlíka v jakémsi krátkém seriálečku. No, celkem slušné a většina dílů nenudí, avšak ani nějak extra nepobaví a namísto zasmání o reklamní pauze se spíše čeká, než tato rádoby komedie skončí. Jako internetový "pořad" fajn, ale i na vzdory mým očím perfektní způsob animace to neudrží mou pozornost a se vší chutí budu nadále čekat na seriál, jež dávají po této skeči. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Příběhy s majitelem jsou s nadsázkou pravdivé, a proto výborné a velmi vtipné. Je vidět, že Tofield čerpá z vlastních zkušeností. Ale ty epizody, kde se kočka setká s jiným zvířetem, už zdaleka tolik vtipné nejsou a i když taky možná čerpají z reálu, na mě působily nudně nebo jednotvárně. Nebo obojí. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že se tenhle seriál tady objeví, když jsem na něj náhodou narazil na YouTube. Ale sám mám ke kočkám kladný vztah a jelikož jich naším domovem prošlo několik, vždycky jsem si každou zamiloval. Jsou to někdy mrchy, ale ohromně hravé a člověk s nimi dokáže strávit spoustu času. A Simonova kočka je něco úchvatného - nejgeniálnější jsou asi ty zvuky a mimika toho chlupáče. Pokud Tofield dovolí, rád bych se podíval na více dílů. Myslím, že jeho kočka má pořád co nabídnout. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Poslední seriál, který odvysílala česká verze placené stanice Megamax. (Vitox)

Reklama

Reklama